17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportAndrei Chiliman: Mă bazez pe Tăriceanu în lupta pentru recuperarea partidului

Andrei Chiliman: Mă bazez pe Tăriceanu în lupta pentru recuperarea partidului

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri, că prin cooptarea lui Gigi Becali în rândul liberalilor s-a consemnat unul dintre accidentele istorice pentru partid, potrivit B1.ro.

“Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL-ului, accident indus de Crin Antonescu. Probabil pentru că Gigi Becali poate să spună anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea să le spună”, a spus Chiliman.

Acesta a adăugat că Becali nu a adus niciun plus politic pentru USL, cauzând mai multe pierderi decât victorii la alegeri.

“Cred că am pierdut mai mulţi votanţi decât a adus el voturi. Sorin Roşca Stănescu nici n-a intrat bine în PNL şi a început cu atacurile împotriva mea”, a mai spus edilul.

Chiliman a încheiat spunând că se bazează pe Călin Popescu Tăriceanu în lupta contra lui Crin Antonescu pentru restabilirea valorilor PNL.

“Eu cred că PNL poate fi recuperat şi este ceea ce încerc să fac. Este o bătălie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui în această bătălie pentru ca PNL să se întoarcă pe linia pro-occidentală”, a încheiat Andrei Chiliman.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...
Ultima oră
Pe aceeași temă