14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiSabrina Maneca-Voinea, bronz la Europenele de gimnastică din Antalya

Sabrina Maneca-Voinea, bronz la Europenele de gimnastică din Antalya

Sabrina Maneca-Voinea a câştigat medalia de bronz în finala de la sol, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică găzduite de Antalya.

Românca a fost notată cu 13,566 puncte, fiind devansată de britanicele Jessica Gadirova, 14,000 (medaliată cu aur), şi Alice Kinsella, 13,666 (medaliată cu argint).

Ana Bărbosu s-a clasat pe locul 7 în finala de la acest aparat, cu 12,800 puncte.

La bârnă, Amalia Ghigoarţă a ocupat locul şase în finală, cu 12,900. Medalia de aur a fost cucerită de olandeza Sanne Wevers, cu 13,800, italianca Manila Esposito a luat argintul, cu 13,700, iar bronzul a revenit maghiarei Zsofia Kovacs, tot cu 13,700.

România şi-a realizat obiectivele la Europenele de la Antalya, calificarea echipelor la Campionatele Mondiale, câştigarea unei medalii şi calificarea în 1-2 finale.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...
Ultima oră
Pe aceeași temă