20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportAlte sporturiMedalie de bronz pentru Andrei Muntean la Cupa Mondială Challenge de la...

Medalie de bronz pentru Andrei Muntean la Cupa Mondială Challenge de la Antalya

Andrei Munteanu, singurul român calificat în concursul masculin de gimnastică artistică de la Jocurile Olimpice 2024, a câştigat medalia de bronz în finala de la paralele, duminică, la Cupa Mondială de la Antalya.

Muntean s-a clasat pe locul al treilea, cu 14,150 puncte, fiind devansat de spaniolul Nicolau Mir, 14,800 puncte, şi de ucraineanul Radomir Stelmah, 14,500 puncte, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Andrei Muntean avusese cea mai mare notă din calificări la acest aparat, 14,650 puncte.

În finala la bară, Răzvan Marc s-a clasat pe locul 6, cu 13,200 puncte, iar Roland Modoianu pe 8, cu 11,200 puncte.

Spaniolul Joel Plata a câştigat aurul, cu 14,000, brazilianul Diogo Soares a obţinut argintul, cu 13,800, iar turcul Mert Kilicer şi-a adjudecat medalia de bronz, cu 13,700.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă