16.8 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeSportAlte sporturiMarco Bezzecchi, campion în Marele Premiu al Franței la MotoGP

Marco Bezzecchi, campion în Marele Premiu al Franței la MotoGP

Italianul Marco Bezzecchi (Ducati) a câştigat Marele Premiu al Franţei la motociclism viteză la clasa MotoGP, desfăşurat duminică pe circuitul de la Le Mans.

Marco Bezzecchi, la al doilea său succes din acest an, a revenit la un singur punct în clasamentul campionatului de deţinătorul titlului, italianul Francesco Bagnaia (Ducati), care a căzut la începutul cursei.

 

Spaniolul Marc Marquez (Repsol Honda), de şase ori campion mondial, a căzut când mai erau doar două tururi.

Italianul Tony Arbolino (Kalex) a încheiat pe primul loc la clasa Moto2, devansându-i pe cehul Filip Salac (Kalex) şi pe spaniolul Alonso Lopez (Speed Up).

La clasa Moto3 s-a impus spaniolul Daniel Holgado (KTM), pentru a doua oară în acest sezon, el fiind urmat de japonezul Ayumu Sasaki (Husqvarna) şi de un alt spaniol, Jaume Masia (Honda).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Sărbătoare 1 octombrie – Zi cu o însemnătate deosebită pentru credincioșii din țara noastră

OrtodoxeAcoperământul Maicii Domnului; Sf. Ap. Anania; Sf. Cuv. Roman Melodul; Sf. Cuv. Iosif şi Chiriac de la BisericaniDuminica a 19-a după RusaliiGreco-catoliceDuminica 19...

Vremea – 1 octombrie – Se schimbă temperaturile din prima zi de Octombrie

Duminică, 1 octombrie 2023, vremea continuă să aducă valori termice mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă din an. Vremea în toată țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies