18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiGimnastul Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Gimnastul Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Gimnastul Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-a clasat pe locul 30 în calificările la individual compus, duminică, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers.

Andrei Muntean a obţinut biletul pentru Paris pe baza criteriului FIG prin care primii 8 sportivi din clasamentul individual care nu sunt calificaţi cu echipa vor concura anul viitor la Jocurile Olimpice, precizează Federaţia Română de Gimnastică pe pagina sa de Facebook.

Muntean s-a clasat pe locul 30 cu 80.665 puncte şi va fi a patra rezervă în finala de la individual compus la Anvers. El va participa pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, după Rio 2016.

România a ajuns la 55 de sportivi calificaţi la JO 2024.

Echipa masculină a României, care ratase încă de sâmbătă calificarea la JO 2024, s-a clasat în cele din urmă pe locul 22.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial. Conform...

Arma de care se tem rușii!

În anii 1960, în vremurile tensionate ale Războiului Rece, o legendă a apărut în România, fascinând și intrigând imaginația poporului. Se spune că...
Ultima oră
Pe aceeași temă