21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiCSM Târgovişte, în semifinalele Cupei CEV la volei feminin

CSM Târgovişte, în semifinalele Cupei CEV la volei feminin

CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Cupei CEV la volei feminin, după ce a învins formația greacă Olympiakos Pireu, cu scorul de 3-1 (26-24, 25-13, 19-25, 25-16), joi seara, în deplasare, la Rentis, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Vicecampioana României, care în tur s-a impus cu 3-2, a câştigat în Grecia după o oră şi 40 de minute.

CSM Târgovişte a câştigat dramatic primul set, cu 26-24, după ce a fost condusă cu 21-19. Apoi, echipa antrenată de italianul Giovanni Caprara şi-a dublat avantajul, câştigând setul secund fără drept de apel. După un set mai slab, cedat cu 19-25, CSM s-a impus categoric şi în manşa a patra a meciului, câştigând cu 3-1.

        În semifinale, CSM Târgovişte va întâlni campioana României, CSM Volei Alba Blaj, astfel că ţara noastră va avea în mod cert o reprezentantă în finală.

        CSM Volei Alba Blaj a obţinut calificarea în semifinale după dubla victorie contra polonezelor de la Budowlani Lodz, cu 3-1 şi 3-2.

        Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

        Cătălin Mihai
        Cătălin Mihai
        Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
        Cele mai citite

        Mișcare surprinzătoare a Bursei de la București

        Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni...

        Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

        La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

        Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

        Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...
        Ultima oră
        Pe aceeași temă