17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportAlegeri la Tineretul liberal

Alegeri la Tineretul liberal

Tinerii liberali si-au ales, astazi, o noua conducere. La Palatul Parlamentului s-a desfasurat Conferinta Nationala a Tineretului National Liberal.

In functia de presedinte a fost reales deputatul Cristian Adomnitei (402 voturi), care i-a condus pe tinerii liberali din 2005. Singurul sau contracandidat a fost Narcis Sofianu (106 voturi), secretar regional in Biroul Permanent National.

La eveniment au participat si presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, si alti lideri liberali, care l-au felicitat pe seniorul partidului Mircea Ionescu Quintus, care maine implineste 90 de ani.

In discursul tinut mai tinerilor sai colegi, presedintele partidului le-a transmis sa nu se lase “pacaliti” de succesul vremelnic al “razboinicilor nimicului care populeaza scena politica”.

“Politica cinismului si a conflictului afecteaza societatea. Nu va lasati pacaliti de succesul vremelnic al razboinicilor nimicului care populeaza acum scena politica”, a conchis Tariceanu.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă