9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Adrian Vasile: „Să o înlocuiești pe Cristina Neagu e aproape imposibil”

„Am încercat să ne concentrăm mai mult pe noi, cei care suntem aici, mai ales că avem şi valoare şi experienţă suficiente să gestionăm foarte bine situaţia. Să o înlocuieşti pe Cristina Neagu e un lucru aproape imposibil în lume, dar sunt încrezător în fete şi nu am motive de îngrijorare. Ar fi frumos să-i dedicăm o victorie de acolo, dar şi nouă ca echipă, pentru că e foarte important să ne continuăm parcursul de până acum”, a declarat Vasile înr-un interviu difuzat pe pagina de Facebook a clubului bucureştean.

Cea mai bună handbalistă română a momentului, Cristina Neagu, a fost testată pozitiv la noul coronavirus în cursul săptămânii trecute, ulterior, clubul bucureştean efectuând alte două testări celorlalte jucătoare iar rezultatele s-au dovedit a fi negative de fiecare dată.

Referitor la partida cu Vipers Kristiansand, tehnicianul lui CSM Bucureşti speră ca echipa sa să reuşească a treia victorie din acest an în Liga Campionilor: „Sunt puţine zile pe care le avem la dispoziţie pentru a pregăti meciul din Norvegia, pentru că mâine deja trebuie să plecăm şi avem două antrenamente. Dar aş putea spune că pregătirea a fost făcută încă din perioada vacanţei. În mintea fiecăruia era meciul ăsta şi cu cât ne-am apropiat de partea finală a săptămânii am început să conştientizăm şi să lucrăm mai mult pentru ceea ce va urma. Aşa cum arată Liga Campionilor şi mai ales, cum este grupa noastră, e clar că fiecare adversar este foarte puternic şi are multă experienţă. Scheletul echipei Norvegiei se bazează pe jucătoare de la Vipers, aşadar există multă calitate şi experienţă în acel grup. Eu iau lucrurile din viaţă aşa cum vin şi orice adversar aş avea îl vom încerca şi vom face tot ce putem ca să câştigăm. Statistica e foarte bună pentru oameni din afară. Sigur, cele două victorii de până acum sunt importante, îmi pare rău că nu am putut să facem trei victorii, meciul cu Rostov fiind amânat, dar vom face tot ce depinde de noi să învingem în meciul din Norvegia. Nu neapărat pentru statistica din Liga Campionilor, ci mai degrabă pentru noi”.

Formaţia CSM Bucureşti va juca la 10 octombrie, în Norvegia, cu Vipers Kristiansand, într-un meci din cadrul Ligii Campionilor.

Ultima oră
Pe aceeași temă