12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSport5 sfaturi de la tipsteri pentru amatorii de pariuri sportive în 2023

5 sfaturi de la tipsteri pentru amatorii de pariuri sportive în 2023

Numărul pasionaților de sport și de pariuri în România se află într-o continuă creștere. Există din ce în ce mai multe agenții, precum și site-uri care introduc rubrici destinate pariurilor sportive. Tipsterii pot fi foarte diferiți, însă toți gândesc la fel în ceea ce privește sfaturile pe care le vom prezenta în următoarele rânduri.

Redu numărul selecțiilor de pe bilet

Știai că pariorii profesioniști joacă numai pariuri individuale? Da, este adevărat că pariurile single nu sunt atât de spectaculoase, însă cei care joacă în această manieră depind mai puțin de noroc. Pe lângă asta, randamentul este mai bun și din punct de vedere matematic, întrucât avantajul casei de pariuri se mărește cu fiecare selecție suplimentară adăugată pe bilet. Așadar, chiar dacă nu vrei să joci pariuri individuale, cel puțin limitează-te la 2-3 selecții pe bilet.

Nu paria doar de dragul de a paria

De multe ori se întâmplă ca pariorul să joace un bilet doar pentru că și-a pierdut timpul răsfoind oferta și analizând anumite meciuri. Acest lucru este cât se poate de contraproductiv. Dacă nu vezi nici un pronostic rentabil în care ai încredere, spune pas și revino mâine. Un alt lucru pe care îl poți face este să analizezi meciurile din ziua următoare și chiar să mizezi cu o zi în avans, pentru că ai putea beneficia și de cote ceva mai bune.

Stabilește-ți un buget și o miză fixă

Cea mai importantă regulă la pariuri este să nu joci niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi. Pentru a evita astfel de neplăceri, cel mai bine este să-ți stabilești un buget lunar pentru acest hobby, iar apoi să-l împarți la numărul de zile sau de bilete pe care obișnuiești să le joci într-o lună, astfel încât să fii acoperit chiar și în cazul în care nu obții nici un bilet verde. Și mai important este să eviți tentația de a paria după ce ai pierdut. Jucatul la recuperare este unul dintre aspectele la care mai au de lucra mulți amatori de pariuri din România. Înțelege că pariurile reprezintă o activitate de divertisment, așa că nu trebuie să iei lucrurile prea personal.

Pariază acolo unde găsești cota cea mai mare

Unul dintre principalele avantaje ale pariurilor online este că, jucătorul se poate înregistra la toate agențiile care sunt licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Asta înseamnă că pariorul poate să joace de fiecare dată acolo unde găsește cele mai mari cote. Diferențele pot părea mici pentru un pariul individual pe un favorit, dar pe termen mediu și lung, acele diferențe devin substanțiale.

Răsfoiește analize, dar nu copia ponturile orbește

Nu este nimic rău în a răsfoi analizele publicate de tipsteri pe site-urile de specialitate, însă dacă tu nu faci altceva decât să le copieze, nu vei progresa ca parior și vei depinde întotdeauna de norocul altora. Este important să nu te subestimezi, dar să fii realist. Uneori, schimbarea stilului de joc poate face diferența. Una peste alta, pariurile sportive reprezintă un hobby, așa că ar fi bine ca tu să fii cel care stabilește pronosticurile pe care mizezi. Alocă-ți cel puțin 15 minute pentru a analiza fiecare meci, răsfoind statisticile relevante și ultimele știri legate de echipele implicate în respectiva partidă.

Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă