23.4 C
București
luni, 8 iulie 2024
AcasăSpecialZuleyka Rivera Mendoza a fost incoronata Miss Univers 2006

Zuleyka Rivera Mendoza a fost incoronata Miss Univers 2006

Miss Puerto Rico, Zuleyka Rivera Mendoza, in varsta de 18 ani, originara din orasul de coasta Salinas, a fost incoronata, duminica seara, la Los Angeles, Miss Univers 2006, a informat Associated Press.
Zuleyka Rivera Mendoza a zambit in fata publicului in momentul in care i s-a pus pe cap diadema invingatoarelor. Putin mai tarziu a lesinat din cauza emotiilor si a epuizarii la conferinta de presa, insa si-a revenit rapid dupa ce i-au fost oferite lichide.
"Intotdeauna am avut incredere in mine, dar nu m-am gandit niciodata serios ca as putea castiga acest con-curs”, au fost primele cuvinte spuse de noua Miss Univers, care a purtat o rochie inedita facuta in intregime din lanturi metalice. Ea a sustinut ca va lupta impotriva raspandirii virusului HIV si a maladiei SIDA prin programe educationale.
Podiumul concursului din acest an a fost ocupat de Miss Japonia Kurara Chibana – locul intai, urmata de Lauriane Gillieron – Miss Elvetia, ocupanta locului doi, Lourdes Arevalos din Paraguay, ocupanta locului trei, si Miss USA Tara Conner, clasata pe pozitia patru.
Rivera este a doua castigatoare din Puerto Rico din acest secol, dupa ce titlul de Miss Univers 2001 i-a revenit conationalei sale Denise Quinones, si in acelasi timp cea de-a cincea castigatoare din aceasta tara latino-americana din istoria de 55 de ani a concursului Miss Univers.
Lia Andrea Ramos din Philippine a fost aleasa cea mai fotogenica dintre concurente in urma votului online al publicului. Miss Ghana, Angela Asare, a primit premiul pentru cea mai placuta prezenta la acest concurs acordat prin votul tuturor celor 86 de candidate. Reprezentanta Japoniei, Kurara Chibana, care s-a prezentat purtand o impresionanta sabie de samurai, a castigat premiul pentru cel mai frumos costum national.
Spectacolul a fost completat de aparitiile muzicale ale solistului de opera Vittorio Grigolo si ale cantaretului latino Chelo.

Cele mai citite

Participare istorică: Ministrul de Externe al Israelului vine la Summitul NATO de la Washington

Șeful diplomației israeliene va participa la două evenimente în cadrul Summitului, unul găzduit de preşedintele Joe Biden şi celălalt organizat de omologul său american,...

România se pregătește de o nouă minivacanță: câte zile libere urmează?

Românii se vor bucura, în doar câteva săptămâni, de o nouă minivacanță în care se pot relaxa Românii vor avea încă o minivacanță luna viitoare,...

Numărul investitorilor români din piața imobiliară din Dubai, în creștere cu 40%, în ultimii trei ani

Dubai, cunoscut pentru cea mai înaltă clădire din lume, dar și pentru construcțiile sale grandioase și cosmopolite, era, până nu de mult, o destinție...
Ultima oră
Pe aceeași temă