12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialZODIA GEMENI 5 - 11 mai

ZODIA GEMENI 5 – 11 mai

Pentru Gemeni finalul saptamanii este unul interesant, relaxant, ei pot face o plimbare in parc sa poata sa-si faca prieteni noi cu care sa se bucure cam toata viata, pentru totdeauna. Acum un Geaman este foarte preocupat de felul in care merg lucrurile pe trermen lung chiar daca este in weekend si in principiu se distreaza.

Fac poze se dau in toate masinutele posibile, ei si copiii sau nepotii, dar intotdeauna sunt preocupati de viitor si de ce le rezerva ziua de maine. Poate unii vor sa mai slabeasca si atunci fac asta cu orice pret, a venit caldura si nu au bani de lucruri noi doar pentru sunt grasuti. Incercati sa mancati mai putin sau macar seara sa faceti asa.

Luni si marti va pregatiti sa lucrati mai mult la un parteneriat pe care il faceti pentru ca asa simtiti acum, dar si pentru ca aveti mare nevoie de bani. Planurile cu familia implica si cheltuiala si aveti toata puterea sa munciti in saptamana asta sa faceti atat lucruri memorabile, care sa va asigure o notorietate pe care greu o poate contesta cineva. Veti sti cum sa convingeti ca ceea ce faceti este cel mai bine, chiar daca inventati o prajitura fara E-uri pentru copii sau descoperiti secretul tineretii fara batranete, in care nu crede nimeni. Dvs. va stiti scopul si vi-l atingeti cu orice pret.

Chiar daca trebuie sa mergeti la un magazin care are o anumita ora de inchidere si dvs. ati depasit-o cu mult, tot reusiti sa cumparati de acolo ce va trebuie. Unde mai puneti ca cei mici va fac in aceasta saptamana o surpriza care va lasa masca pentru ca stiti ca aproape pentru orice au nevoie de ajutor. Va vor uimi cu un dans la gradinita, o melodie pentru dvs., dar va va placea si tocmai pentru ca se intampla in mijoc de saptamana este un moment deconectant pentru un Geaman. Inteligenta cu care se fac remarcati este debordanta si nu va uimeste ca ii cunoasteti, dar totusi daca sunt mici este cu mult mai impresionant.

Pe planul relatiilor parteneriale aveti ceva planuri ce nu le dezvaluiti acum., dar este clar ca sunt de cea mai mare lauda, fie va oficializati o relatie noua, fie cea veche intra pe un fagas normal, sunteti de toata lauda si lumea va admira si la acest capitol. Sanatatea o ia pe calea cea buna, iar banii vin incet de tot, poate saptamanile viitoare.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă