11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialZODIA BERBEC 5 - 11 mai

ZODIA BERBEC 5 – 11 mai

Pentru nativul Berbec finalul saptamanii este unul mai agitat, mai involburat, pentru ca sunt multe de rezolvat de-ale casei. Poate obisnuiti sa va stabiliti inaine ce vestimentatie veti purta saptamana ce vine sau mai calcati ori coaseti ceva, asta daca un sunteti intr-un concediu prelungit. Aveti anumite pierderi la capitolul prieteni daca sunteti in continuare o persoana rigida si plina de aere care nu va imbraca personalitatea.

E bine de stiut ca toti jucam roluri, dar ele trebuie sa ne prinda, sa ne fie proprii. Acceptati si parerile sau dorintele prietenilor sau ale familiei care niciodata nu au fost rele pentru Berbeci. Cam atat cu finalul saptamanii, ca luni da buzna in viata dvs. si trebuie sa va faceti timp pentru ea.

Este posibil ca pentru Berbeci, care sunt niste nativi destul de impulsivi si nu prea pot sa fie supusi cu usurinta regulilor de la serviciu, sa fie zile mai grele, sa se inteleaga cu greutate chiar cu ei insisi. Nu este momentul de va impuneti, lasati lucrurile sa se desfasoare si sa vedeti care este sensul in care merge viata dvs. profesionala. Degeaba sunteti un profesionist desavarsit daca nu aveti si un cadru favorizant.

Trebuie sa vedeti in ce fel este bine ca colaborati cu cei implicati in actul profesional, fie ca este vorba de un coleg ce stie sa se faca auzit la propriu, adica isi spune toate nemultumirile, fie ca este vorba de sefi. Comunicarea este si ea la cote ridicate, asa ca puteti sa va faceti usor intelesi daca adoptati o atitudine calma, detasata si implicata in egala masura. Cei care va cunosc pot intui prin ce valtori treceti, asa ca serile le puteti petrece cu familia sau prietenii.

Oricum se poate produce o dezamagire in gandul celor pe care ii numiti prieteni pentru ca inca un ati adoptat politica cum ca “nimeni nu-mi este prieten, dar nici dusman”. Nivelul de suportabilitate psihica este destul de scazut, asa ca incercati sa nu va implicati prea mult cu sufletul, luati-l pe DA in brate si incercati sa depasiti saptamana. Iar caldura primavaratica si o plimbare de seara va ajuta sa mentineti stresul la cote normale.

Relatia cu partenerul de viata, daca el exista, se poate imbunatati in ce fel doriti pentru ca stiti sa manevrati oamenii bine. Daca nu aveti o relatie serioasa, stabila, o puteti gasi sau consolida cu vorba si fapta. Sanatatea nu este cel mai bun aspect al unui Berbec pentru ca ati uitat de indicatia medicului, cautati fisa de tratament si urmati-o. Banii sunt prea multi pentru a-i putea cheltui intr-o saptamana.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă