6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialZile decisive pentru Andone

Zile decisive pentru Andone

Ioan Andone nu a avut de asteptat prea mult pana si-a gasit un angajament. Ba, mai mult chiar, nu e dorit numai de o echipa, ci de cel putin doua, care se dueleaza “la baioneta” pentru a-i obtine semnatura! Este vorba de formatia cipriota Omonia Nicosia – culmea, cea pe care Andone, cu Dinamo, a eliminat-o in acest sezon al Cupei UEFA! – si Otelul Galati, acolo unde se pare ca investitorul indian a deschis in sfarsit baierele pungii cu bani si vrea sa faca treaba, primul pas fiind aducerea unui antrenor de mare valoare.
Nu stim cine-i va obtine semnatura, dar e cert faptul ca Andone va pleca azi in Cipru pentru a discuta cu oficialii Omoniei. La fel de adevarat insa e faptul ca Andone a petrecut sarbatorile la Hunedoara, alaturi de presedintele Otelului, Marius Stan, asa ca e de asteptat ca si “otelarul” sa fi facut demersurile necesare pentru a-l convinge pe “Falcos”.
Interesant e faptul ca cipriotii par a fi decisi sa ia un antrenor roman. Si asta pentru ca acum cateva zile Cosmin Olaroiu a dezvaluit faptul ca si el a fost contactat de Omonia imediat dupa ce a parasit Timisoara, dar a refuzat oferta pentru ca nu stia ce se va intampla cu oferta venita de la Steaua.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă