13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialWorldVentures™, compania americana care va aduce beneficii extraordinare industriei turistice romanesti (P)

WorldVentures™, compania americana care va aduce beneficii extraordinare industriei turistice romanesti (P)

WorldVentures™, o companie internationala care-si propune sa transforme din temelii industria turismului, si-a lansat oficial operatiunile si in Romania. 

Prin achizitionarea de abonamante, clientii companiei WorldVentures™, in portofoliul caruia se afla, in prezent, un total de 30 de tari din toata lumea, beneficiaza de o serie de produse, servicii si experiente de viata si pot calatori in conditii excelente si la preturi avantajoase, atat in tara, cat si in strainatate. WorldVentures™ colaboreaza cu furnizori de top si hoteluri renumite in tarile membre, intentionand sa respecte aceleasi standarde de calitate si in Romania.

„Crestem ca una dintre cele mai mari companii de vacante din lume, asa ca a fost o alegere fireasca sa includem Romania in planul  nostru  de  expansiune  globala. De ce? Pentru ca  romanii  au  acelasi drept la servicii de calitate  superioara la fel ca americanii,  englezii  sau  germanii – si nu doar pentru ca Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume, ci fiindca frumusetile ei si ospitalitatea oamenilor merita un efort mai mare pentru a o promova si a atrage turisti straini care sa experimenteze aceste realitati. 

Noi suntem aici ca sa dovedim nu doar ca acest lucru este posibil, ci perfect realizabil”, marturiseste presedintele WorldVentures International, Jon McKillip. In completare, acesta sustine ca este convins ca Romania se va numara, in scurt timp, printre pietele  internationale  cu  cea  mai  rapida  crestere  din companie.

WorldVentures™ va incerca sa isi atinga, in Romania, urmatoarele obiective:

a.    Potentarea turismului – atragerea unui numar mare de turisti intr-un timp relativ scurt
b.    Dezvoltarea unor programe culturale puternice si a spiritului antreprenorial, cu rezultate reale la nivel local si national. 
c.    Concomitent cu lansarea oficiala a operatiunilor sale in Romania WorldVentures mai prezinta o premiera: lansarea celui mai avansat program de loializare prin intermediul aplicatiei sale mobile DreamTrips™: este vorba despre DreamTrips Local ™.

Lansat deja in 2016 in peste 50 de orase de pe intreg mapamondul, DreamTrips Local reprezinta o reala inovatie in cadrul programelor de loializare din HoReCa, ce permite membrilor clubului DreamTrips™ ca doar frecventand si luand masa in restaurante de top din intreaga lume sa-si asigure drumul catre destinatii fabuloase de vacanta prin castigarea de puncte de calatorie DreamTrips™.

Programul “creste” brandurile locale, le aduce la necesara recunoastere international si contribuie direct la cresterea calitatii serviciilor printr-o expunere selectiva la o comunitate de peste 500.000 de calatori activi oferind avantajulunui canal alternativ de comunicare pentru agentii economici, deosebot de eficient, in stransa legatura cu evolutia rezultatelor in vanzari.

Asadar, WorldVentures™ contribuie, prin intermediul serviciilor pe care le ofera, la dezvoltarea turismului local, atragand mii de turisti. Totodata, si alte sectoare ale locale, conexe turismului, se vor dezvolta, iar cifrele economiei locale vor creste si ele in mod semnificativ. 

„Astazi, mai  mult  ca  oricand,  WorldVentures  isi pune amprenta asupra industriei turismului si a industriei de vanzari directe pretutindeni in lume, deoarece clientii din fiecare piata sunt mai decisi ca oricand sa arate ca exista o modalitate diferita de a calatori atat in Romania cat si in afara ei: una mai accesibila, mai distractiva si mai plina de satisfacții, ceea ce va permite atingerea oricaror recorduri de crestere. WorldVentures daruieste si imparte bucurie intr-un mod  unic si specific. Oferim experiente de calatorie care transforma vietile oamenilor si felul in care acestia interactioneaza unul cu celalalt“, declara Kyle Lowe, Vice-Presedinte Senior de Vanzari Globale si Expansiune Internaționala. 

„Daca devii membru al acestei companii te vei alatura unei foarte mari familii. Nu mai suntem de mult o simpla companie americana. Am devenit deja o mare familie, pentru ca fiecare din aceasta zona de business este un reprezentant al culturii noastre. WorldVentures™ schimba vietile oamenilor si Romania este acum, in mod oficial, parte din companie. Ii dorim mult succes!”, a mai spus Kyle Lowe.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă