27.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Werder Bremen, prima favorita

Dica se afla in lotul care a facut deplasarea in Italia, unde Steaua incepe astazi pregatirile la Coverciano, dar lucrurile privind transferul sau la un club din strainatate au ramas in coada de peste. Patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, vorbeste de o noua tactica si ii recomanda lui Olaroiu sa gaseasca o noua varianta de joc, fara Dica, si ne duce la concluzia ca mijlocasul stelist este ca si plecat si nu se mai conteaza pe serviciile lui. De fapt, Dica, alaturi de Bostina si Lovin sunt jucatorii nominalizati de Gigi Becali pe lista celor care pot parasi gruparea ros-albastrilor.
Despre transferul lui Dica se vorbeste de cateva saptamani. Pe lista gruparilor interesate de serviciile stelistului au fost rand pe rand echipe de top din Franta, apoi golgeterul echipei campioane a trecut rapid pe lista de transferuri a unor cluburi din Scotia, Italia, Austria, Germania si Anglia. Olaroiu avea sa lamureasca situatia asupra solicitarilor lui Dica, anuntand ca pentru decarul stelist exista la aceasta ora o singura oferta concreta, din partea unui club din Austria, refuzata de Steaua datorita conditiilor de plata: 5,5 milioane de euro, cu un avans de un milion, iar restul de 4,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului. Detasarea completa a lui Dica la prima sedinta de pregatire desfasurata luni lasa sa se inteleaga ca problema transferului este ca si rezolvata, el urmand sa semneze contractul zilele viitoare. In discutie ar ramane acum trei cluburi: Aston Villa, Werder Bremen si, mai nou, Middlesbrough.
Dumitru Tudor, impresarul jucatorului, ne-a confirmat interesul celor trei grupari si crede ca cel mai aproape de a-si asigura serviciile lui Dica se afla acum clubul german Werder Bremen, care cunoaste pretentiile jucatorului si ale gruparii din Ghencea. Aston Villa si Middlesbrough, sustine Dumitru Tudor, nu si-au spus insa ultimul cuvant, asa ca Steaua s-ar putea afla in situatia sa aiba de unde alege. Managerul Stelei, Mihai Stoica, a infirmat ieri intentiile patronului Gigi Becali de a renunta la Dica. „Este hilar sa spui ca nu se joaca ofensiv din cauza lui Dica. Este golgeterul Stelei de cand a venit in Ghencea”. Cat despre plecarea lui, Stoica sustine ca deocamdata nu este nimic concret si sustine ideea avansata de Olaroiu ca exista o singura oferta pentru Dica, pe care Steaua o considera neinteresanta. Mihai Stoica mai spune ca pentru Bostina Steaua nu a primit nicio oferta. Suspansul transferului, intretinut sau nu cu buna stiinta de impresar sau gruparea din Ghencea, nu mai poate dura decat o zi sau doua. In situatia cand el va intarzia si Dica incepe antrenamentele la Coverciano, toate tratativele sunt socotite ca si incheiate, au declarat conducatorii clubului.

Ultima oră
Pe aceeași temă