11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialVom avea din nou zbor direct la New York

Vom avea din nou zbor direct la New York

Companiile Delta Air Lines si Air France KLM vor opera din 2 iunie un zbor direct pe ruta Bucuresti – New York, potrivit unui comunicat al celor doi operatori, anunta Mediafax.

Cursa va avea o frecventa de patru zboruri pe saptamana.

Pentru calatoriile efectuate intre 2 si 30 iunie, tariful este de 498 de euro pentru un zbor dus-intors, cu rezervari facute pana pe 9 iunie, in timp ce un bilet la clasa business costa 2.192 de euro, intre 2 iunie si 30 septembrie.

Zborul de la Bucuresti la New York a fost operat doar de Delta Air Lines, timp de aproape un an, pana in toamna anului trecut, cand a fost sistat.

Delta Air Lines reluase zborurile de la Bucuresti la New York in iunie 2007, dupa o pauza de 8-9 ani. Legaturile aeriene directe de la Bucuresti la New York, operate de Tarom, au fost sistate in 2003, operatorul roman motivand lipsa de profitabilitate a zborurilor spre SUA.

Delta Air Lines ofera zboruri pentru mai mult de 368 destinatii din intreaga lume in 66 de tari si inregistreaza mai mult de 170 de milioane de pasageri in fiecare an.

Operatorul Air France KLM are curse catre 248 de destinatii si o flota de 621 de aeronave. Compania a inregistrat in perioada 2007-2008 venituri totale de 24,1 miliarde de euro.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Ea e olandeza care l-a vrăjit pe Jude Bellingham

Jude Bellingham, fotbalistul englez pentru care Real Madrid a „spart banca” în vara anului trecut, plătind nu mai puțin de 103 milioane de euro...

Ministrul italian al familiei a fost huiduită de persoane care susțin dreptul la avort

Ministrul italian al familiei, Eugenia Roccella, a fost huiduită joi de protestatari din cauza poziţiei sale critice privind dreptul la avort, motiv pentru care...

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...
Ultima oră
Pe aceeași temă