11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialBucureşti: Vilă din Băneasa, cuprinsă de flăcări

Bucureşti: Vilă din Băneasa, cuprinsă de flăcări

O vilă din cartierul Băneasa a fost cuprinsă, luni, de flăcări, potrivit unor oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, citaţi de Agerpres.

Potrivit unor martori, incendiul ar fi fost cauzat de o defecţiune la instalaţia electrică. Focul a cuprins acoperişul, pe aproximativ 150 de metri pătrați.

La fața locului au fost trimise cinci mașini de stingere, una de descarcerare și o autoscară.

Potrivit surselor citate, nu sunt victime. Serviciul de Ambulanță SMURD a depistat o femeie în vârstă de aproximativ 52 de ani care a suferit un atac de panică și căreia i s-a administrat oxigen. Ea se află în afara oricărui pericol.

În zona casei tip parter cu etaj și mansardă se află o benzinărie, dar echipajele ISU au reușit să localizeze incendiul, astfel încât flăcările nu se pot extinde la benzinărie.

Echipele ISU au trimis suplimentar patru autocisterne cu apă, deoarece hidranții nu au presiune și alte resurse de apă nu există. Intervenția este dificilă pentru că accesul este dificil din cauza străzilor înguste din zonă.

 

Cele mai citite

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...
Ultima oră
Pe aceeași temă