21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Simona Halep explică, la televiziunea americană, revenirea sa. Vezi cine a...

VIDEO. Simona Halep explică, la televiziunea americană, revenirea sa. Vezi cine a ajutat-o!

Simona Halep, cap de serie numărul 2, a vorbit despre revenirea sa din ultimele săptămâni, în cadrul unui interviu pentru televiziunea americană, înainte de duelul pe care îl va disputa în runda a doua a US Open.

Halep explică la Tennis Channel, că după turneele din mijlocul verii căzuse, însă că pe hard-ul american a reușit să-și revină, nu doar datorită eforturilor depuse de ea, cât și datorită implicării unui membru special al staff-ului său. Românca spune că principalul artizan al revenirii sale a fost Darren Cahill, care i-a fost alături în mare parte din acest an.

“A fost foarte greu la Roland Garros. Din punct de vedere emoțional, eram foarte jos și aveam nevoie de o pauză. Am luat o pauză de patru săptămâni, fără să pun mâna pe rachetă. Daren Cahill mi-a spus să fac asta. După patru zile mi s-a făcut dor de tenis și voiam să joc din nou. Dar mi-a spus că trebuie să stau liniștită”, spune Halep în interviul televizat.

Românca a acordat interviul după partida cu Marina Erakovic, din primul tur, când s-a impus cu scorul de 6-2, 3-0, după care adversara sa a abandonat.

Simona Halep continuă lupta la US Open în runda a doua, pe care o dispută, joi seara, urmând să o întâlnească pe ucraineanca Katerina Bondarenko (104 WTA).

Citește și LIVE TEXT Simona Halep – Katerina Bondarenko: ora 20.00, US OPEN 2015

 

 

Cele mai citite

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

Un avion a aterizat forțat pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr

Duminică, un avion de dimensiuni reduse a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol în zona localității Vurpăr. Deși situația a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă