15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. OZN-urile creează din nou panică. Un reporter a filmat obiectele zburătoare

VIDEO. OZN-urile creează din nou panică. Un reporter a filmat obiectele zburătoare

Un obiect straniu, asemănător unui OZN poate fi văzut într-o înregistrare a unui reporter BBC, publicată astăzi de “The Sun”. Clipul surprinzător prezintă o pată albă situată deasupra autostrăzii americane M11 în plină zi. Obiectul pare a radia numeroase fascicule puternice de lumină care trec prin stratul de nori şi se reflectă pe maşini.

Cameramanul de 36 de ani poate fi auzit ţipând în timpul filmării “Dumnezeule!” în timp ce raze de lumină trec pe deasupra automobilului său.

După numai cinci zile, reporterul sportiv Mike Sewell a observat un OZN asemănător la mai puţin de 16 km distanţă, deasupra oraşului Cottered, Herts.

Mike, de 41 de ani, angajat al Radio 5 Live, spune că obiectul era luminos şi de formă rotundă. “Am văzut o lumină mare de pe cer coborând deasupra drumului,” spune el. “În timp ce se apropia, s-a înclinat spre dreapta şi a traversat câmpul. M-am putut uita pe sub el şi nu era avion,” adaugă jurnalistul surprins.

Expertul în OZN-uri Nick Pope a fost şocat la vederea înregistrării. “Este un video foarte interesant,” a declarat acesta. “Considerând că e adevărat, este unul dintre cele mai ciudate înregistrări cu un OZN pe care le-am văzut,” adaugă expertul.

 

 

Cele mai citite

Loviturile Rusiei asupra regiunii ucrainene Harkov au făcut cel puțin 11 morți

Rusia a lovit duminică o stațiune aglomerată de la marginea celui de-al doilea oraș ca mărime din Ucraina și a atacat, de asemenea, satele...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă