21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Obama, întrebat când legalizează marijuana. Care a fost răspunsul preşedintelui

VIDEO. Obama, întrebat când legalizează marijuana. Care a fost răspunsul preşedintelui

Preşedintele Barack Obama a fost întrebat la o sesiune de întrebări care a avut loc, joi, în Jamaica, când va legaliza Statele Unite marijuana şi dacă este de părere că această industrie ar putea ridica statul jamaican din sărăcie, potrivit ABC News. 

Întrebarea bărbatului Rastafarian a stârnit râsul preşedintelui, care a glumit "Cum de am anticipat această întrebare?".

Rastafarienii sunt adepţii unei mişcări religioase care respinge medicina vestică şi prevede menţinerea unei diete strice şi condumul de canabis. De asemenea, membrii rastafarieni poartă dreaduri. 

Totodată, Obama a luat întrebarea bărbatului în serios şi a precizat că o legalizare a marijuanei presupune deschiderea unei discuţii cu privire la celelalte droguri.

"Unde tragem linia? Colorado şi Washington au legalizat marijuana, vom vedea cum merge acest experiment, însă nu prevăd ca Congresul să schimbe legea la nivel naţional, în curând", a subliniat preşedintele. 

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

România are cea mai evaziune, dar nu sunt cele mai mici taxe, așa cum susține premierul

România are cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, potrivit datelor Eurostat, însă la capitolul cele mai mici taxe, suntem de de parte,...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă