22.9 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Mărturia unui buzoian despre atentatul de la Nisa: Ne-am buşit unii...

VIDEO. Mărturia unui buzoian despre atentatul de la Nisa: Ne-am buşit unii de alţii ca să ne ferim din calea camionului

Un buzoian stabilit la Nisa a povestit, pe Facebook, cum a trăit atacul terorist. 

”Acest camion s-a aflat la 20 m în fața mea, nevăzându-l, deoarece vorbeam la telefon privind în asfalt şi neauzind prea bine din cauza concertului. Datorită mulțimii aflate înaintea mea, am scăpat cu viață deoarece s-a produs acel zgomot de impact şi aşa am ridicat privirea. Ne-am bușit unii de alții, pt a ne feri din calea camionului, după care am rămas şocat..,,copii ,tineri,vârstnici…..CARNAGIU” Dumnezeu să-i odihnească”, a scris românul Adrian Bogdan, pe Facebook.

Citește și:  VIDEO. Mărturii șocante ale victimelor atacului de la Nisa: Bucăţi de trupuri omeneşti zburau peste tot

Citește și: FOTO+VIDEO. ATENTAT la Nisa, de Ziua Națională a Franței, cu 84 de morți. Sunt și doi români răniți. Autorul atacului, IDENTIFICAT

84 de oameni au murit, în urma unui atentat care a avut loc la Nisa, de Ziua Franței. Atacul încă nu a fost revendicat, însă autorul a fost împușcat de poliție. Atacatorul a condus prin mulțimea adunată pe faleză, pentru a urmări artificiile de 14 iulie, un camion, strigând în momentul în care a fost omorât ”Allahu Akhbar”. Președintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu național și a prelungit starea de urgență cu trei luni.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă