15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 22-28 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 22-28 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend mintea unui nativ Varsator este ocupata pana peste cap de a scoate un profit din orice nu este strict nevoie de bani desi la dvs. asta conteaza acum in mod special, dar cautati ca toate intalnirile, toate conversatiile sa va conduca spre acelasi lucru: interesul personal, ceva de castigat, o calatorie, o conexiune valoroasa pentru viitor, o promisiune poate de vreo colaborare. Este la dvs. ceva diabolic de a folosi orice imprejurare doar spre a va atinge propriile scopuri. Iar daca nu va veti concentra pe asta in acest weekend, care se va dovedi destul de generos sub aspectul oportunitatilor, atunci veti regreta, va veti invinovati, nu va veti ierta niciodata daca va va scapa ceva printre degete.

Zilele de luni, marti si miercuri vor fi mai putin spornice, nu aduc nimic nou, doar o mare stare de neliniste generate de prea multa liniste de prin preajma. De multa vreme nu ati mai avut atata liniste, parca timpul sta pe loc, iar pe Varsator asta il scoate din minti. Stati usor sa vedeti ce va asteapta in zilele urmatoare! La serviciu activitatile se aglomereaza, seful sta pe capul dvs., cu deadline-ul va scoate ochii, in plus va trimite pe teren pentru rezolvarea unor probleme care nu va privesc personal, dar care va cad in sarcina tocmai pentru ca pe dvs. se conteaza acum, mai ales sub aspectul comunicarii si al negocierii.

Cu greu mai ajungeti acasa seara tarziu, cu capsa pusa de cele mai multe ori si cu gandul de a va schimba job-ul desi tocmai acum aveti ceva maret, unic pentru dvs. de finalizat. Relatiile de familie sunt mai mult pe fuga, cu partenerul sau cu copiii va vedeti doar seara si dimineata, suficient de putin pentru ca sa realizati o comunicare eliptica, mai mult criptata, daca nu chiar monosilabica, generatoare de cele mai multe ori de conflicte.

Totusi ceva va scoate din aceasta atmosfera de militarie, si intalnirea cu mai vechi prieteni sau cu vechi colaboratori va face sa descarcati energia creatoare si umorul personal sa pigmenteze o petrecere sau poate doar o iesire la un restaurant, dar nu este exclusa si o vizita neanuntata a unui prieten la dvs. acasa. Asa ca per total weekendul viitor va gaseste in toane bune pentru a va bucura de ceea ce stelele va ofera. Sanatatea- insomnii rebele si supararoare, bani – incasarile curente dar multumitoare.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 22 – 28 septembrie

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă