10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Varsatorii au parte de o multime de oportunitati de a-si petrece timpul liber, dar este foarte posibil ca ei sa lase deoparte distractia sau unele dintre aceste moduri de a se simti bine in favoarea unor probleme legate de interese de serviciu si altele la fel de importante.

Este o mare incercare de-a se descurca sa gestioneze cu intelepciune toate ofertele perioadei ca sa imbine prudent utilul cu placutul, fiind constienti ca toate acestea va vor lua mult mai mult timp decat ati dori. Trebuie sa trageti un pic de dvs., mai mult decat va tin baierile, pentru a depasi cu bine perioada.

Pe luni va intalniti cu unele schimbari la care nu va asteptati, este ceva care va solicita in plus in contextul oboselii inregistrate in weekend, astfel ca va fi nevoie sa apelati la un prieten, o cunostinta, sau o ruda, cineva din trecutul dvs., pentru o consiliere, in cel mai rau caz, deoarece se pare aveti nevoie de o mana serioasa de ajutor pentru va atinge scopurile cel putin pana pe joi. Impreuna aveti sansa sa descoperiti o solutie castigatoare, cu adevarat castigatoare, pe care sa va contruiti o situatie financiara la nivelul pretentiilor si meritelor dvs.

Pe miercuri si joi, situatia devine de-a dreptul fierbinte, dar nu din motive romantice, ci pentru ca tensiunea interioara la dvs. creste pe masura ce va apropiati de tinta pe care ati previzionat-o. Inainte de a marca succesul sperat, stelele devin si mai generoase cu dvs., sub aspect romantic punandu-va intr-o postura favorabila.

Este posibil sa intalniti persoana care din toate punctele de vedere sa vi se potriveasca, fiind atat catalizator pentru norocul ce-l asteptati, dar si pentru viata personala care demult nu mai visa la texte romantioase. Cei care deja se afla intr-o relatie de cuplu pot spera la o revigorare a sentimentelor, asta poate in urma unor evenimente care-i pun fara sa vrea in posturi fericite. Iar fericirea, dupa cum se stie, este contagioasa. Sanatate – veti avea ceva de suferit daca va ambitionati sa va depasiti limitele, banii – un inceput bun.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru,...

Roger Corman, regizorul „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta de 98 de ani

Roger Corman, care a regizat o serie de filme de cult, printre care „The Little Shop of Horrors” din 1960, a murit la vârsta...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...
Ultima oră
Pe aceeași temă