19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

O data ce weekendul incepe sa stiti ca veti deveni o persoana interesanta pentru unii dintre mai vechii cunoscuti, care acum vad in dvs. un partener valoros pentru viitor. In realitate, tot timpul ati fost asa, dar acum evidenta este de fata, si chiar sunteti cu un pas inaintea acestora. Astfel veti primi vizite care se vor prelungi mai mult ca de obicei, se va incerca sa fiti trasi de limba, dar e mai greu sa faci asta cu un nativ Varsator, in plus chiar se va crede ca va pot face aliat pentru o partida care nu este a dvs.

Este bine sa va distrati, profitand de anturajul placut, atat cat se poate face placut, sa va odihniti mai ales duminica dupa-amiaza, apoi sa va puneti gandurile in ordine. Desi multe lucruri au intrat pe un fagas normal in viata dvs., ati inregistrat si un progres remarcabil, o serie de proiecte raman in asteptare pentru acele momente favorabile infaptuirii lor. Aceste ganduri trebuie sortate cu grija pentru ca sa poata deveni viabile in viitor, iar dvs. sa va asigurati un avantaj apriori.

Saptamana incepe frumos, aveti o stare de relaxare chiar daca orele de munca sunt aglomerate, dar va place mediul in care lucrati la fel ca si anturajul. Unele sincope sunt posibile asta referitor la ceva probleme financiare, lucru ce se va intampla chiar de la inceputul saptamanii de lucru si va tine destul timp, iar daca va consultati cardul o sa vedeti de fiecare data ca toate au fost promisiuni desarte. Sigur, nu o sa munciti degeaba, dar va fi o perioada frustranta referitor la bani, iar acum asta chiar nu va vine deloc bine.

La locul de munca totusi se vor petrece o serie de schimbari, in sensul ca unii vor primi preaviz, altii vor fi avansati, in timp ce dvs. sunteti marcati de o stabilitate de invidiat. Atentie insa, mergeti pe un teren destul de miscator. In viata de familie in general se observa o stare mai buna decat in viata de cuplu, partenerul este destul de detasat de problemele dvs., si nu se lasa deloc impresionat de ceea ce ati gandit sa faceti impreuna. Sunteti frustrati, nemultumiti dar interesele familiei restranse ca si cele largite nu vor fi afectate pe termen lung. Sanatate – stare buna, bani – o mica pierdere.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă