16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia TAUR, săptămâna 1 - 7 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia TAUR, săptămâna 1 – 7 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 – 7 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Taurii au un final de saptamana placut, in care unii vor incerca sa se odihneasca activ sau sa-si mai puna la punct dulapurile, camara sau alte locuri ascunse de prin casa in care nu ati mai facut demult ordine.

Luni si marti sunteti obligati la serviciu sa asistati la o sumedenie de lucruri cu care nu sunteti de acord. Certuri, tipete, atitudini sfidatoare, pe la spate multa nedreptate si minciuni, masuri incorecte care sunt luate fata de unii colegi. Cand vedeti minciuni, de obicei, luati foc, cel mai des in sinea dvs., in exterior nu se vede decat o stare de indispozitie generala pentru ca pentru dvs. minciuna este indigesta. Dar acum realizati ca nu aveti arme si va felicitati ca dispuneti de o atitudine calma si ponderata fata de situatiile pe care le traiti.

Nu e lucru putin sa taceti si sa va vedeti de treaba indiferent de ce se intampla. Deciziile pe care le veti lua nu sunt neaparat bune sau rele, doar ca trebuie sa va vizeze direct si personal interesele, nu trebuie sa aparati cauza nimanui altcuiva. Taurii sunt singuratici acum si trebuie sa ramana asa cel putin saptamana asta. Oricum asa cum sunt de tensionati in aceasta perioada, nici nu-i bine ca cineva sa li se puna de-a curmezisul si sa fie pricina vreunei situatii care sa-l supere pe un nativ Taur.

Nu dati sfaturi nimanui, veti vedea ca desi toata lumea se plange si se vaicareste, fiecare are cate ceva de care sa se agate. Iar felul in care actionati poate face diferenta intre un nativ Taur si altul, iar prin asta si felul in care dvs. va raportati la lume si la viata fata de altii. Spuneti-va doar: asa trebuie sa actionez.

Relatia de cuplu este mai voluptuoasa, dar si mai intensa, si mai picanta, pentru ca asa va si place. Da, asa este mai bine, numai ca nu prea aveti nevoie acum de ceva in plus care sa va perturbe existenta. Sanatatea are ceva probleme articulare sau osoase. Banii se incapataneaza sa nu stea deloc la dvs. in buzunar.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 1 – 7 septembrie

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă