17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia SCORPION, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru voi ceea ce este cel mai frumos este ca tot finalul saptamanii este al familiei si al vostru pentru ca asa va faceti planul. Sunteti acasa pentru toti fara discriminare. Duceti copiii la plimbare, sau faceti cumparaturi impreuna cu ei, iar acestia isi aleg cadourile dupa bunul plac si asta le dezvolta imaginatia si puterea de decizie. Evolutia lor va bucura in plus si va ajuta sa petreceti un timp bun acasa cu ai vostri.

Luni, marti si miercuri sunteti aproape numai la serviciu, unde trebuie sa incheiati socotelile pentru anul ce se va termina. Rapoarte, agende scrise pana la ultima fila pentru ca totul sa fie cu plus macar din punctul dvs. de vedere. Relatiile cu persoanele de sex opus vor fi bune si asta va ajuta, ba mai mult, va dau o stare buna. O perioada interesanta pentru achizitionarea unei case, mai mari, mai frumoase.

Voluntariatul in orice forma va poate aduce mari satisfactii sufletesti. Veti descoperi cum este sa faceti niste pachete cu ceva imbracaminte, incaltaminte si alte lucruri folositoare pentru cei nevoiasi si sa le donati. Oamenii aceia va vor multumi intr-un fel pe care nu l-ati mai experimentat. Sigur, in general nu va prea exprimati sentimentele, asa ca ne este foarte greu sa descriem noi ceea ce veti simti dvs., dar cu singuranta este ceva de neegalat. Veti povesti despre acestea si nu ezitati sa va indemnati prietenii si cunoscutii sa se dispenseze folositor de ceea ce vor sa arunce.

Programati o escapada la schi pentru Revelion de data asta, unde sperati sa puteti invata copiii sa schieze si sa isi invinga frica de asta. Daca nu, atunci gasiti alte metode de a va petrece timpul liber placut, educativ si odihnitor. Cei in varsta vor putea incerca sa-si schimbe locuinta pentru o perioada, mergand la copii pentru petrecerea perioadei pentru care ne pregatim. Aici poate fi putin mai greu sa ii convingeti, dar daca este spre binele lor poate inteleg. Incercati sa le faceti mai multe placeri, sa treaca mai usor schimbarea. Persoana iubita va intelege si va ofera tot sprijinul de care este capabil. Sanatatea este in limite normale. Banii sunt un subiect de discutii.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă