10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia RAC, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia RAC, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend, dupa o saptamana de lucru stresanta, Racii vor sa o lase mai moale cu agitatia, in sensul ca ar vrea sa petreaca in general doar cu prieteni foarte putini si doar cei apropiati, sa se distreze intr-o cheie moderata, iar in marea majoritate a timpului sa stea mai mult singur sau doar cu cel/cea iubit/a, intr-o nota de pace. Apoi pentru sufletul dvs. desi este o perioada de post va veti “dedulci” putin cu ceea ce va place si ceea ce stiti bine ca meritati, este modalitatea cea mai potrivita de a va linisti si de a va aduma sufleteste dupa ce tot felul de oameni v-au rascolit linistea interioara cu rautati nemeritate.

Incepand de luni trebuie sa va concentrati mai atent pe capitolul bani care se pare incepe sa scartaie. Orice suma de bani v-ar reveni acum se pare ca nota dvs. de plata este mult mai mare decat incasarile, drept pentru care momentul de concentrare ar trebui dublat si de o hotarare privind schimbarea comportamentului vizavi de bani. Este ceva care dvs. Racilor nu este greu de facut, nu trebuie decat sa luati o decizie, pentru ca de cuvant stiti sa va tineti, iar oamenii de care sunteti inconjurati nu va vor decat binele.

Pe marti, miercuri aproape si joi sunteti destul de agitati, asta si pentru ca la munca lucrurile se precipita, aveti si multe drumuri de facut, termene de predare, apoi noroc ca aveti pe cineva care va dubleza in activitatile casnice pentru ca si in acest plan se aglomereaza activitatile. Asigurati-va ca dvs. personal nu va suprasolicitati, dand fiecaruia de lucru pe masura obligatiilor pe care le are prin contract, asta mai ales la serviciu, apoi vedeti-va de treburile personale.

La dvs. in casa este posibil sa aveti o oarecare forma de deranj, cum ar fi o mutare, o reparatie, daca nu ceva mai grav, poate o inundatie. Dar sa nu punem raul inainte si sa gandim pozitiv. Cu mare rabdare Racul este dispus sa treaca peste toate daca este inconjurat de o atmosfera pozitiva, el poate sa lucreze si sa treaca peste cele mai mari greutati razand. Abia pe vineri reusiti sa micsorati ritmul de lucru, reusiti chiar sa fiti relaxati, mai ales ca situatia financiara se limpezeste chiar pentru o perioada mai mare de timp.

Totusi, referitor la o relatie de prietenie va incearca o dezamagire, sunteti adeptul relatiilor deschise, sincere, dar si libere de orice constrangere. Ei, acum cineva va pune bête in roate sau mai bine spus va critica, bagandu-se tocmai acolo unde nu-i fierbe oala. In familie lucrurile sunt dulce-amarui, adica nu dvs. faceti muzica de data asta si sunteti intr-o asteptare de a reintra totul in matca cunoscuta. Numai ca dvs. ar trebui sa fiti mai concilianti si sa stiti ca lucrurile sincere vin din suflet nu la comanda. Sanatate – migrene, bani – mici incasari.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă