17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia RAC, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia RAC, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend viata dvs., a Racului, pare ca nu va putea fi la fel de usor ordonata ca in vremurile de altadata cand pareati stapan pe situatie. Prea multe variabile, planuri care va ingradesc libertatea de miscare, dar si frustrari de ordin material va pun in situatia de a gandi mai limpede, daca se poate poate de a calcula de doua ori pana sa luati o decizie, sa fiti mai prudenti in ceea ce priveste viitorul spre care pasiti.

Indiferent la ce concluzie ati ajuns, banii va vor bloca multe actiuni programate pentru acest weekend, astfel ca nu ar fi exclus ca sa stati acasa, sa va limitati doar la cheltuielile strict legate de cele necesare traiului cotidian. Daca veti avea ceva surprize placute acestea vor veni din partea rudelor foarte apropiate, care, ca de obicei, va intind o mana de ajutor mai mult decat benefica. Un prieten va cere ajutorul pentru ca sa-si rezolve o problema stringenta legata de o situatie profesionala, iar dvs. impreuna cu unii apropiati poate ca stabiliti chiar o sedinta pentru rezolvarea cazului. O sa-i acordati ajutorul de care are nevoie, dar asta nu inseamna ca persoana va va multumi sau ca se va arata ca se simte indatorata.

Deseori incepand de luni starea dvs. nervoasa este la limita, astfel ca va veti putea stapani cu mare greutate iesirile mai putin ortodoxe, poate chiar o sa va iesiti din fire asa cum dvs. nu va este caracteristic. Se impune prin urmare sa lucrati intr-o cheie minora, mai lent, mai putin angajat pentru a va mentine pe linia de plutire, dar si pentru a va proteja gandirea. Este bine ca pe joi, vineri sa nu va opuneti unor eventuale schimbari, poate de sarcini de serviciu dar si schimbari de serviciu, de opinii in general, schimbarile pentru dvs. sunt benefice la aceasta data.

Dar tot trebuie sa fiti atenti pentru ca mintea si reactiile dvs. spontane sunt mai elocvente decat orice cuvant, asta este valabil si in relatiile de cuplu, cand fara sa spuneti nimic vi se pot citi din ochi dezaprobarea, dezamagirea, in general orice gand care nu convine celui de langa dvs. Relatiile de cuplu sunt armonioase cu exceptia acestor situatii cand sinceritatea dvs. este putin perdanta. Putine lectii de actorie sunt necesare, daca nu chiar obligatorii. Sanatatea – evitati excesele de medicamente, bani – pe linia de plutire.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă