17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Pestilor le este deschisa calea spre dragoste, fie ea impartasita sau doar platonica. Deci apelati la cel cea care va este drag si petreceti timpul impreuna in cel mai frumos mod pe care vi-l puteti imagina. Nu faceti rabat de la nimic, nici de la efort fizic, nici de la declaratii explicite, dar nici de la bani. Sigur o oarecare retinere este posibila pentru unii, dar nu va ganditi la post si nici la alte lucruri care au darul sa va inhibe pornirile cele mai frumoase si cele mai evident curajoase.

Este un moment in care sunteti norocosi in dragoste, iar timpul nu trebuie irosit cu niciun chip. Este posibil sa se interpuna unii neaveniti in mica dvs. aventura, dar daca stiti cum sa procedati totul va iesi bine. Orice scuza va fi inteleasa cum trebuie si libertatea dvs. este asigurata. Ceea ce trebuie sa faceti pentru a nu da gres de data asta este sa iesiti din casa. Aceasta este cheia.

Pe luni lucrurile intra intr-un firesc din multe puncte de vedere, mai putin situatia delicata in care veti fi pusi, aceea ca o persoana care va este datoare cu ceva, este posibil sa fie vorba chiar si de bani, dar si unele obiecte ori promisiuni, sa uite sa se achite de obligatii. Va este greu sa luati decizia sa-i amititi de ceea ce trebuie sa faca, dar la dvs. personal apare ceva stringent care va obliga sa va luati inima in dinti si sa-i amintiti de datorie.

Pe marti va ganditi la acelasi lucru, daca nu ati rezolvat situatia pana acum, dar daca este asa iata ca deodata nu mai este la fel de stringenta problema dvs., astfel incat ati putea sa renuntati. Dar nu o veti face pana la urma, ceva care provine din orgoliul dvs., ceva care se conjuga cu demnitatea va obliga sa treceti la actiune. Faceti-o si nu va va parea rau.

In familie este zarva mare, unii trebaluie prin camere, ocupandu-se de ornarea cuvenita pentru sarbatori, altii fac drumuri, poate la tara, un porc, o pomana a porcului, ceva acolo, altii dau din gura ca nu mai stiti pe unde sa va ascundeti de atata cicaleala. Nu aveti ce face, se apropie sarbatorile si toate aceste lucruri trebuie facute pe rand de cineva din familie. Asa ca inarmati-va cu calm si ratiune si rabdati cu stoicism toate cele care vi se par rele. Oricum aveti parte de musafiri. Banii – aveti parte de un debuseu, sanatatea – ceva crize de nervi.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă