17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend ideea care va ocupa mintea este aceea de a va dedica cat mai multor activitati interesante si profitabile pentru viitorul dvs. Daca va va reusi intreprinderea depinde de dvs. in parte, dar si de promptitudinea cu care prindeti din mers oportunitatile. Veti avea parte de cateva ocazii interesante chiar din acest weekend, care se vor continua si saptamana viitoare, pana aproape de joi, vineri.

O suma de bani binevenita, mai putin decat va asteptati, va va intra in cont, desi de data asta nu ati ramas chiar fara nicio letcaie in buzunar. Totul se aduna si vor deveni o incurajare pentru a intreprinde o iesire undeva, poate la o plimbare atat cat sa va bucurati familia de vremea generoasa pentru distractie de afara, iar unii dintre Gemeni chiar se vor incumeta sa miroase zapada acolo la ea acasa, la munte, undeva unde pot sa practice si ceva sporturi de iarna. Daca totusi sunteti mai casnici, sa stiti ca familia largita este dornica sa va aiba aproape si nu va pregeta sa insiste sa le calcati casa in acest weekend, care este posibil sa se prelungeasca in cazul dvs. poate pana pe miercuri, evident cu cateva zile libere luate de la serviciul.

Zilele de luni, marti vor veni cu cele obisnuite pentru o parte dintre cei ramasi pe acasa, dar in general vor fi zile mai lejere decat de obicei privind efortul depus. Asa se face ca poate va veti ocupa mai mult de gospodarie, cu ornamentatiile de rigoare in functie e momentul mult asteptat, cu unele cumparaturi absolut necesare, dar si cu unele innoiri de tot felul, de la vestimentatie pana la obiecte de mobilier care va vor incanta sufletul numai cand le priviti in incinta caminului dvs.

Miercuri poate si joi treceti razant pe langa un pericol. S-ar putea sa fie vorba despre un mic accident casnic care va necesita unele ingrijiri mai atente, dar fara urmari majore, dar este posibil sa realizati ca putea sa fie ceva mai grav daca nu beneficiati de ceva noroc. Trebuie sa stiti ca in aceasta perioada comunicarea in cazul dvs. ar putea sa nu functioneze chiar asa de bine cum sunteti obisnuiti si sa aiba de suferit un pic cariera dvs. Dar nu-i mare baiul, pentru ca tocmai vi se pot face oferte interesante, sigur pentru inceputul anului urmator, astfel incat trebuie sa va ganditi serios ce este cel mai important pentru dvs. Prestigiul sau prosperitatea materiala? In mod cert veti gasi calea cea mai buna, asa ca pe la sfarsitul saptamanii veti sacrifica ceva timp pentru a decide viitorul dvs. sub aspectul carierei.

Relatiile cu partenerul sunt destul de destinse, acesta va va insoti pe unde va poarta pasii in aceste zile, in plus s-ar putea sa deschida vorba despre ceva temeinic in viitorul cuplului. Grea treaba pentru dvs. pentru ca nu v-ati gandit la asa ceva pana acum, dar discutia este bine venita. Cei care nu sunt intr-o situatie de cuplu inca au sanse sa-si gaseasca pe cineva langa care sa-si petreaca zilele fericite la caldura iubirii. Sanatate – mic accident casnic, bani – vin din mai multe parti.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Opt persoane au murit în accidentul de elicopter din Iran. Alături de președinte se aflau ministrul de externe și doi lideri regionali

Opt persoane se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în Iran, toate cele opt persoane fiind declarate decedate. Principalul oficial care a murit este președintele...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă