17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia FECIOARĂ, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia FECIOARĂ, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru Fecioare weekendul este linistit acasa impreuna cu cei dragi pregatind casa, brad, cadouri si altele. Asta va relaxeaza si va da o stare de bine. Va plimbati mult si cautati tot ce va doriti sau ce aveti nevoie. La serviciu trebuie sa manifestati un interes maxim pentru ca desi este ultima saptamana lucratoare a anului, ceva este nou si va solicita mult. Nu va convine ca acum totul nu depinde numai de dvs., ci si de o alta persoana care va urmareste.

Trebuie sa munciti mai mult, sa coordonati niste persoane care nu au experienta si asta nu va place deloc, dar viata v-a invatat ca trebuie acceptat orice. Vi se cere sa va aratati munca si o faceti prin terte persoane care au un rol secundar. Norocul dvs. este ca v-ati sfatuit cu acestea si acum stiti cum se face, asa ca fara sa stati mult pe ganduri ii puneti la inaintare pe altii care, saracii, habar n-au ca sunt pe unele liste, adica va salvati pielea cu ajutorul celor pe care ii dispretuiti si le mai si declarati razboi.

Iata ca in spatele aparentelor se pot ascunde monstri de negandit. Atentie! Bine cu sefii care va promoveaza ideile si va readuc in postura de mielusei. In plan personal sunteti mahniti de felul in care ati ajuns si nu intelegeti cum o personalitate ca dvs. poate sa ajunga la mana cuiva. Uitati ca se poate, bine ca aveti unde sa va intoarceti la anul, ca poate aveti rate de platit si altele. Trebuie sa va comportati ceva mai politicios si sa renuntati la lovituri sub centura, nu va fac bine imaginii de ganditor si salvator al umanitatii pe care unii si-au luat-o fara sa intrebe daca li se cuvenea.

Unele calatorii sunt urgente si necesita mult efort fizic, iar altele va ajuta sa va limpeziti gandurile. Daca ati spus ceva nu mai puteti da inapoi. Este un lucru de la care nu mai puteti abdica, valabil si in familie. Ei va cer sa-i ajutati cu treaba, voi le cereti sa va intelega. In relatia de cuplu aveti multe de schimbat in bine pentru ca tineti la ce este al dvs., asa ca o discutie nu strica. Sanatatea – mica raceala, iar banul este al treilea ochi al dvs.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...
Ultima oră
Pe aceeași temă