11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Capricornii, majoritatea lor au ceva noroc in dragoste sau dragostea este cea care in anumite circumstante va face sa suferiti. Asa se face ca va indepliniti indatoririle in cele doua zile libere, fie ca este vorba de treaba de acasa sau de la serviciu daca este cazul, dar dvs. aveti un suflet greu, innegunat de noua situatie in care sunteti pus. Asteptati ceva vesti referitor la sanatatea cuiva drag, iar asta va scoate din normalul pe care odata nu-l apreciati.

Per total insa atmosfera din jurul dvs. in aceste zile este calda si incarcata de dragoste si intelegere, dar dvs. nu aveti chef de nimic. Altora, indeosebi cei tineri, chiar in acest weekend au parte de o intalnire- cheie referitor la viata sentimentala, gasindu-l pe cel sau pe cea care sa va faca sa uitati de celelalte greutati, in aceasta vara cel putin.

Pe luni apare din partea cuiva apropiat o idee ce e bine sa o valorificati cumva chiar mai repede decat ati face in mod normal. Se va dovedi a fi o idee de aur intr-un context in care asteptati acea iluminare care sa va usureze drumul pe mai departe. La locul de munca lucrurile nu ies din rutina obisnuita, sunt tot mai plictisitoare pana la un punct, asta depinzand de dvs. sa faceti acea schimbare care sa va aduca intr-o lumina favorabila, la locul pe care-l meritati, si care este platit asa cum se cuvine. Este bine sa incercati o discutie cu un factor de decizie caruia sa aveti curajul sa-i vorbiti despre unele dintre meritele si pretentiile dvs., astfel incat sa actioneze in consecinta.

Viata de familie este destinsa asa cum de mult nu a mai fost, partenerul este in stransa colaborare cu dvs. dar si cu cei mici sau familia largita, poate chiar va suplineste in unele activitati care par prea grele sa le urniti dvs. acum. Mai mult decat atat din partea sa vor veni acum o serie de alinturi, dulcegarii, unele gesturi romantice pe care de mult timp nu le-ati mai trait.

Acum, pe la sfarsitul saptamanii de lucru, apare acea relaxare sanatoasa ce in alte vremuri incercati sa o obtineti prin diverse tehnici citite din diferite carti de profil. Sanatatea – griji intemeiate, referitor la bani se poate spune ca aveti parte de un noroc chior. Jucati la loto!

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă