15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 22-28 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 22-28 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 22-28 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend pentru Capricorn lucrurile se mai relaxeaza, in sensul ca cele mai multe dintre greutatile cu care s-au confruntat saptamana tocmai se incheie. Este vorba atat de viata profesionala dar si cea personala astfel ca va puteti dedica celor care va intereseaza si care va fac placere, relaxandu-va. In viata dvs. se instaleaza putina liniste, ceva care v-a lipsit in ultima vreme, iar acum sunteti inclinati spre comunicare sau spre a verifica daca lucrurile sunt chiar asa cum le-ati perceput dvs. Vorbiti cu prietenii, cu partenerii de afaceri sau chiar cu vecinii, numai si numai sa nu va scape din vedere ceva important de care nu stiti si nu-l puteti controla.

Referitor la partener acesta este preocupat de o afacere pentru familie, o afacere care tocmai se deschide in fata ochilor dvs. si pe care puteti pune mana ceva mai usor daca ati lua o decizie impreuna, evident cu oarecare efort financiar, nu prea mare pentru dvs., dar totusi ceva consistent. Dvs. sunteti cei care au ultimul cuvant in acest domeniu, asa ca trebuie sa fiti cu mintea limpede si foarte precauti referitor la ce va inhamati. Poate fi vorba despre unele achizitii, eventual de un imobil, dar si despre altele cheltuieli mai mici poate de o plecare in alte tari nu pentru distractie, ci cu o treaba importanta.

Pana atunci, luni incepe o saptamana de lucru cu mai mult timp liber, cand autodisciplina Capricornilor poate fi aruncata la gunoi, cel putin pentru scurta vreme, atat cat sa va faceti putin de cap, nu in sens rau, ci sa va detasati de cele cotidiene care va ingradeau viata asa cum nu ati fi vrut niciodata. O petrecere se poate sa va incante in asemenea masura incat sa va dea mana sa va distrati pana dimineata devreme, se intrevede poate pe joi, dar cel mai importanta este ziua de miercuri cand ceva nu este in regula la locul de munca. Se poate sa apara “miscari de trupe” care sa va afecteze indirect, este posibil un mic conflict cu seful direct, mai ales daca intre dvs. si el se mai interpune cineva care va este insuportabil. O suma de bani va intra in cont, ceea ce va deschide apetitul pentru a mai face unele pregatiri de toamna, dar mai ales pentru unele imbunatatiri in caminul dvs.

Relatia de familie este destul de constrangatoare, rareori puteti sa va lasati dusi de val sau de o tentativa care, uite, tocmai apare pe vineri cu o oferta pentru weekendul viitor. Atentie, este bine sa va vedeti de viata dvs. mai mult decat o faceati pana acum. Sanatate – stare stabila, bani reviriment, desi dvs. nu va prea plangeti de bani.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 22 – 28 septembrie

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă