19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Capricornul este cu nervii intinsi la maximum astfel ca putin le trebuie sa sa-si iasa din fire. Sambata in mod deosebit vor incerca sa gaseasca nod in papura oricarei situatii si daca nu sunt ei cei care scot flacari pe nari, vor sti sa-i monteze pe altii sa faca asta in locul lor.

Norocul este ca nu toata lumea se pune la mintea lor si n-ar fi exclus ca sa se surprinda ca trebuie sa-si inghita cuvintele care nu si-au atins scopul sau care nu au reusit sa faca pe nimeni sa rezoneze la ele. Asta in cazul in care nu reusesc chiar sa se faca de ras cu pretentiile lor. Mai bine ar fi pe duminica cand situatia se mai relaxeaza la modul general, si s-ar putea chiar ca nativul Capricorn sa incerce sa repare ceea ce a gresit.

In general insa nativul Capricorn de data asta se comporta destul de intolerant, de parca s-ar sufoca in prezenta sau prin activitatea altora, asta petrecandu-se atat la serviciu, cat si acasa sau printre prieteni. Sa stiti ca este mult mai avantajos pentru dvs. sa intelegeti ca este pe pamantul asta loc pentru toata lumea, sa le aratati celorlalti ca ganditi si va comportati astfel, iar oamenii va vor aprecia, chiar va vor ierta daca se pune problema in acest mod, adica al iertarii.

In ceea ce priveste problemele legate de business, sa stiti ca daca sunteti freelancer sau sunteti implicati intr-o afacere mai mare, situatia economica generala mai precara s-ar putea sa va afecteze finantele personale. In relatiile de cuplu lucrurile nu merg chiar asa de bine, chiar daca o multime de interese va pun sa truditi impreuna cu partenerul. O veti face, neindoielnic, o veti face impreuna cu multa daruire, dar relatiile afective vor fi ca si inexistente, veti merge sub aspectul sentimentelor complet paralel.

Nici macar referitor la copii nu va imblanzeste nimeni, si nimic nu va face mai empatic si nu va aduce la o relatie mai productiva in raport cu partenerul. Cei care nu se afla intr-o relatie de cuplu stabila sau care se afla in cautarea unui partener nu au sanse prea mari ca vremurile sa se indulceasca. Sanatatea – ceva vesti proaste despre o ruda indepartata, bani – surprize neplacute.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă