11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Balantele n-au liniste, sunt puse pe treaba, in conditiile in care ambitiile lor de a accede pe scara sociala sunt de neoprit. Astfel acum sunt puse pe facut achizitii, din cele mari si costisitoare, iar daca deja au acel obiect in posesie, vor unul mai mare, mai performant, mai aratos.

Sunt de data aceasta experti in a face rost de bani, faptul ca nu au suma integrala nu este un impediment, ei joaca pe cai mari, misca bancile, gasesc creditori, atentie pot face chiar mici inselatorii, toate acestea pentru a-si indeplini aceasta netarmurita ambitie. Sigur, asta-i pune pe butuci sub aspect financiar pentru o perioada, dar Balantele nu sunt de oprit, iar ei sunt maestri in a se descurca in facerea si cheltuirea banilor, chiar nu le pasa daca pot lasa pe cineva cu buza umflata. De data asta poate fi vorba de cineva din familie, poate parinti sau copii care fie sunt vaduviti de sume de bani, fie sunt frustrati de o vacanta petrecuta asa cum ar merita-o.

Incepand de luni, la serviciu apar sanse sa faceti rost macar in principiu de oarecare sume de bani, dar asta depinde de faptul sa fiti pe faza si sa va folositi imediat si abil sansele. Nu este vorba despre o marire de salariu, ci poate despre o suma pe care o primiti pentru a face in numele societatii o investitie de care dvs. sunteti singurii abilitati cu asa ceva. Daca stiti sa negociati cum se cuvine, ceva consistent va poate reveni dvs. in cont fara sa va ceara cineva socoteala.

Sansele dvs. sub aspect financiar sunt mari, asa cum am spus, luni dar si marti, pentru ca de miercuri pana vineri, accentul cade pe valorile idealiste, pe calitatile dvs. vizionare care, coroborate cu abilitatile de a interactiona cu partenerii sau colaboratorii, va aduc un castig mai mare decat daca ati lucra la propriu. Acum apare situatia de a lucra altii pentru dvs., numai pentru ca i-ati convins ca acela este drumul garantat spre succes. Sigur ca in aceasta perioada apar o serie de frustrari personale, pentru ca dupa cum ati sesizat sansele din aceasta saptamana sunt destul de efemere si iluzorii.

Din cand in cand mai ales serile, simtiti ca viata trece pe langa dvs. fara sa realizati marele pot, marea lovitura la care ati visat. Chiar daca vi se pare ca inca sunteti mult mai mic decat ar fi trebuit in functie de ceea ce ati visat, nu o luati chiar in tragic, fiecare are momente cand trebuie sa reflecteze la viata sa si sa-si stabileasca drumul pe viitor. Acesta este momentul Balantei, care va trece repede, pentru ca acest nativ are sansa sa uite repede tot ce nu-i convine.

Referitor la viata de cuplu nu este chiar asa de infloritor, ambii pareti sa duceti vieti paralele, iar cand va intalniti o faceti doar pentru ca aveti un domiciliu comun. Nu este o mare drama, este doar o stare de moment pentru care in mod sigur nu dvs. sunteti de vina. Ambitiile personale ale partenerului sunt la fel de mari ca ale dvs. si iata ca acum tocmai acestea va tin cel putin pentru o perioada in pozitie de sah. Sanatate – raguseala, bani – sunt, dar va jucati cu focul.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă