17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Balantele sunt niste persoane foarte calculate de obicei si cu multa greutate scoti de la un nativ ceva cuvinte de lauda sau vreo vorba buna. Ei sunt stricti si calculati ca un ceas elvetian. In finalul saptamanii veti avea unele momente care sa va bucure in asemenea masura incat sa va iesiti din fire si sa radeti cu gura pana la urechi de tot ce ati trait pana acum si de tot ce vi s-a intamplat anul acesta. Da, veti rade pe ceea ce ati trait pentru ca acum este mai usor sa priviti in urma si sa intelegeti cum si mai ales in ce fel ati actionat intr-un moment sau altul.

Aveti un moment de relas in care va ganditi la toate acestea si va bucurati ca ati trecut peste toate, din punctul dvs. de vedere, cu fruntea sus, asa cum voiati. De obicei nu va faceti bilantul prea usor pentru ca sunteti putin superstitiosi, insa acum venirea sarbatorilor si finalul anului va determina si poate chiar inspira la asa ceva. La locul de munca lucrurile sunt calme si calde, de parca va inspira sa munciti si sa faceti numai lucruri frumoase.

Daca am vorbit despre serviciu inseamna ca zilele libere s-au terminat si trebuie sa o luati de la inceput. Numai ca urmeaza o perioada speciala, in care toata lumea se bucura si dvs. faceti la fel, asa cum este de asteptat. Veti cumpara cadouri si bradul din timp, pe toate acestea le veti ascunde bine pentru a face surprize de neuitat chiar si celor mai sceptici in ale Craciunului. Comunicarea este un punct care va face sa va aratati chiar toate valentele educatiei si reusiti sa fiti persuasivi, cu toate argumentele la purtator, ca sa va aratati ca nu aiurea ati invatat. Discutiile sunt foarte frumoase si inspiratoare pentru toti cei care le asculta si dati de multe ori adevarate cufere cu avere inestimabila pentru cei ce au nevoie de modele de exprimare, subiecte de discutie, bine fundamentate ideatic.

Relatia cu partenerul este mai tensionata la inceputul perioadei pentru ca nu va puteti imparti intre atatea obligatii, insa se relaxeaza la finalul saptamanii, cand tot ce va doriti este sa aveti momente frumoase petrecute impreuna. Sanatatea va poate face probleme digestive, iar bani se folosesc pentru placeri.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă