10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Extraterestru din pâine, descoperit în Siberia

VIDEO. Extraterestru din pâine, descoperit în Siberia

UPDATE. Extraterestrul mort, găsit îngheţat în Irkutsk, Siberia, s-a dovedit a fi… o farsă. Rămăşiţele extraterestrului nu erau altceva decât bucăţi de pâine, atent modelate şi îmbrăcate în piele de pui. Farsa a fost pusă la cale se pare de câţiva tineri.

După apariţia înregistrării pe internet, poliţia l-a interogat în repetate rânduri tânărul care a filmat scena. Ulterior, băiatul a recunoscut că întreaga poveste era o farsă, bine pusă la punct şi atent modelată din pâine şi piele de pui, scrie Russia Today.

Doi tineri din Rusia au postat pe internet un filmuleţ cu rămăşiţele unui extraterestru descoperit în Siberia.

Corpul presupusului extraterestru a fost descoperit îngropat în zăpadă în oraşul rusesc Irkutsk, scrie dailymail.co.uk. Acesta seamănă cu extraterestrul ET din film: are craniul mare, ochii bulbucaţi, gura mică, iar o parte din piciorul drept îi lipseşte.

“Nu ne venea să credem când am văzut. Ceea ce era înspăimântător era că nu am văzut nicio navă spaţială. Probabil aceasta a fost luată, iar cadavrul a fost uitat”, a declarat Igor Molovic, unul dintre ruşii care au descoperit extraterestrul.

Zona în care a fost făcută descoperirea este cunoscută pentru apariţiile ciudate frecvente raportate. Luna trecută, în apropierea oraşului Irkutsk a fost văzută o navă extraterestră.

În doar câteva zile, filmuleţul cu rămăşiţele extraterestrului postat pe Youtube, a fost vizionat de peste 700.000 de persoane şi a stârnit polemici.

Fanii poveştilor cu extratereştri cred că această creatură a fost pierdută de o navă după un accident  şi că experţii militari ruşi nu au observat-o în timp ce curăţau terenul. Există însă şi multe persoane care consideră înregistrarea descoperirii un fals, iar cadavrul extraterestrului doar o păpuşă bine lucrată.

Dezbaterea pe tema existenţei extratereştilor este foarte controversată. Luna aceasta, FBI-ul a publicat o serie de documente confidenţiale care arată că extratereştrii au venit pe Pâmânt înainte de 1950. Potrivit documentelor, primul OZN a aterziat în oraşul Roswell în iulie 1947. În incidentul de la Roswell se presupune că un OZN s-a prăbuşit, iar guvernul american a recuperat resturile extraterestre pentru a muşamaliza cazul.

Site-ul WikiLeaks confirmă, de asemenea, existenţa extratereştrilor şi a anunţat că va publica mai multe articole cu informaţii obţinute de la guvernul american. 

Pe de altă parte, Adrian Şonka, coordonatorul Observatorului astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din Bucureşti, este sceptic în privinţa existenţei OZN-urilor şi consideră că actuala desecretizare FBI este doar o păcăleală.

“Nu există OZN-uri. Oricine ar fi vazut ceva de genul acesta sigur a confundat cu altceva, cum ar fi planeta Venus, un satelit , un avion, un nor, pentru ca sunt foarte mici sansele sa vedem cu ochii nostri OZN-uri. Extratereştrii, dacă ar exista, ne-ar studia de departe fără să ne dăm seama”, a declarat pentru romanialibera.ro Adrian Şonka.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...
Ultima oră
Pe aceeași temă