14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Donald și Melania Trump se întâlnesc cu victimele uraganului Harvey, în...

VIDEO Donald și Melania Trump se întâlnesc cu victimele uraganului Harvey, în Houston

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și soția sa, Melania, se întâlnesc, sâmbătă, în Houston, cu victimele uraganului Harvey, informează AFP, citat de Agerpres.

Avionul prezidențial Air Force One a aterizat la prânz, pe vreme bună, la baza militară din Ellington Field. Astfel, Donald Trump urmează să viziteze un centru de prim ajutor și să aibă întâlniri cu parlamentari locali, potrivit Casei Albe.

Președintele SUA are în program și o vizită în statul vecin, Louisiana.

Este a doua vizită în Texas într-o săptămână a cuplului prezidențial, dar prima în care soții Trump se vor întâlni cu victimele.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut Congresului să aloce 7,85 miliarde de dolari pentru reconstrucția în urma uraganului Harvey.

Uraganul Harvey — printre cele mai grave care au lovit SUA, din punctul de vedere al daunelor — a obligat un milion de american să își părăsească locuințele. Este posibil ca numărul morților să ajungă la 50. Houston, cel mai mare oraș din statul Texas și al cincilea din SUA, este în continuare paralizat de inundații. În Beaumont, 120.000 de locuitori au rămas fără apă potabilă. La uzina chimică Arkema, la est de Houston, incendiul declanșat joi se stinsese vineri, dar se așteptau noi explozii în opt camioane cu produse.

 

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă