14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cascadorii râsului la Saint Tropez. Cum a sfârșit șoferul unui Porsche...

VIDEO. Cascadorii râsului la Saint Tropez. Cum a sfârșit șoferul unui Porsche 918 care a vrut să “impresioneze”

Șoferul unui Porsche 918 Spyder, un bolid cu un preț de listă de peste 750.000 euro, a încercat să-și impresioneze iubita, doar că a sfârșit prin a se face de râs în fața unei mulțimi adunate într-o parcare din Saint Tropez.

Proprietarul unui Porsche 918 Spyder, unul dintre cele mai scumpe hypercaruri (mașini sport extreme), a făcut o greșeală de începător, o dată urcat la volanul mașinii sale. El a încercat să impresioneze cu bolidul său, doar că ales să facă acest lucru într-o parcare, ceea ce s-a dovedit o eroare gravă, fiind foarte aproape de a produce o tragedie.

Citește și Mr. Bean trece de la bolizi V12 la mașini electrice. Ce automobil și-a cumpărat

Surprins de accelerația mașinii, șoferul a făcut accident în momentul în care a încercat să evite un grup de persoane. A piedut controlul volanului și a lovit un SUV din apropiere, după care s-a oprit într-un gard viu.

Porsche 918 Spyder este o mașină cu performanțe extreme, astfel că are nevoie de spații foarte largi pentru a putea fi testată de către entuziaști. Șoferul din clipul video a călcat prea tare accelerația, iar spațiul de manevră restrâns l-a împiedicat să redreseze la timp bolidul.

Un Porsche 918 poate accelera de la 0-100 km/h în doar 2,5 secunde, în timp ce la 200 km/h ajunge în doar 7,2 secunde, cam cât îi ia unei mașini de serie, performantă, de ultimă generație, pentru a atinge doar 100 km/h. Viteza maximă este de 340 km/h.

Citește și Duster primește cutie de viteze automată pentru versiunea diesel. Vezi pe ce piață va fi lansat

 

 

Cele mai citite

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă