2.6 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomeSpecialVIDEO. Barca adusă în dar lui Ponta la Călărași, tăiată cu cuțitul

VIDEO. Barca adusă în dar lui Ponta la Călărași, tăiată cu cuțitul

Campania pentru europarlamentare coboară pe zi ce trece tot mai jos. Nu există dezbateri despre programele electorale și proiectele cu care merg la Bruxelles candidații, în schimb există “bășcălie” românească și scandal din plin.

O astfel de situația a avut loc la Călărași, unde miercuri a fost organizat un miting electoral al Partidului Social Democrat, la care au participat Victor Ponta și Liviu Dragnea. Cei doi au fost așteptați de patru localnici, îmbrăcați ca de carnaval, care au adus cu ei o barcă gonflabilă. “Aceștia, preventiv, au vrut să se asigure că cei doi fruntași pesediști nu se vor uda la picioare, în cazul în care, la Călărași, va ploua torențial și se vor forma viituri. S-au instalat chiar în fața scenei de unde urma să vorbească aceștia”, ne-a declarat Marin Badea, jurnalist în Călărași.

După un scurt moment în care participanții la manifestație au râs, liderii locali ai PSD au decis să oprească gluma înainte de sosirea primului ministru și a vicepremierului, potrivit martorilor locali. “Viceprimarul din Călărași, Marius Dulce, a fost cel care a intervenit. Secretarul-general al Organizației județene a Partidului Social Democrat, Virgil Diaconu, într-o vizibilă stare de surescitare, a devenit violent. Acesta a agresat mai mulți jurnaliști. S-a format o adevărată busculadă. În aglomerație, barca pneumatică a fost tăiată cu un cuțit. Călărășenii care au vrut să-l plimbe pe ponta cu aceasta, fie și pe uscat, au fost timorați, amenințați și siliți să plece”, a susținut Marin Badea.  Jurnalistul a afirmat că șefii locali ai Poliției, aflați la fața locului, nu au intervenit pentru a se aplana situația.

În replică, viceprimarul Marius Dulce ne-a declarat că tăierea bărcii a fost realizată chiar de cei care au adus-o, tocmai pentru a provoca scandal. "Oamenii ăstia au intrat în mijloc acolo și au început să provoace. Erau să lovească un cameraman, eu i-am oprit. Este o făcătură, păcat de situație, nu a mai venit un prim ministru la Călărași de multă vreme", a menționat edilul.

Cele mai citite

Formația lui Andrei Rațiu, o nouă victimă de lux în La Liga

Rayo Vallecano a remizat cu FC Barcelona, scor 1-1, în etapa a 14-a din La Liga, după ce în urmă cu două etape o...

Ministerul român de Interne a primit primele patru elicoptere Black Hawk

Ministerul Afacerilor Interne al României a primit în dotare primele patru elicoptere de tip Sikorsky S-70 Black Hawk. Cele patru aeronave au fost recepționate de...

Se caută vânzători la târgurile de Crăciun. Care sunt salariile

Perioada sărbătorilor de iarnă deschide noi oportunități de lucru pentru cei care își caută o activitate part-time sau full-time, plătită, în acest sezon. Cele...
Ultima oră
Pe aceeași temă