25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialVictorii preţioase pentru Farul şi Săgeata

Victorii preţioase pentru Farul şi Săgeata

Eşalonul secund la fotbal se apropie cu paşi repezi de final. La mijlocul săptămânii s-au jucat meciurile rundei cu numărul 25. Cele două formaţii ale judeţului, Săgeata Năvodari şi FC Farul au reuşit să se impună.

Prima a câştigat derbyul Dobrogei cu Delta Tulcea, scor 1-0, iar Farul s-a impus pe terenul uneia dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, ACS Buftea.

Săgeata a câştigat la limită partida cu Delta, gol marcat de Tigoianu şi astfel şi-a consolidat poziţia secundă în clasament, loc ce asigură prezenţa în ediţia viitoare a Ligii I.

De partea cealaltă, prin succesul de la Buftea, dublă Chiţu, Farul ia o gură mare de oxigen. Chiar dacă în continuare pe ultimul loc, echipa de pe litoral a reuşit să lege două victorii, ceea ce este mult în condiţiile în care până la meciul cu Dinamo II marinarii nu câştigaseră decât trei meciuri (în 23 de etape). Constănţenii au egalat la puncte formaţia dinaintea ei şi un nou succes i-ar putea propulsa în afara zonei retrogradării.

Pentru cele două formaţii urmează alte două jocuri importante. Săgeata joacă pe terenul liderului FC Botoşani, în timp ce Farul joacă acasă cu Chindia Târgovişte, echipă pe care dacă o învinge, o depăşeşte în clasament.

Meciurile menţionate sunt programate sâmbătă, de la ora 11.00.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, despre problemele din Dolj: “PIB-ul e cu 20% mai mic decât media naţională”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a adus în atenție sâmbătă, la Dăbuleni, situația economică a județului Dolj, subliniind că Produsul Intern Brut...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul...
Ultima oră
Pe aceeași temă