16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVictor Piţurcă: Nu cred că Steaua va fi exclusă din cupele europene

Victor Piţurcă: Nu cred că Steaua va fi exclusă din cupele europene

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, după victoria din meciul cu Trinidad-Tobago, scor 4-0, că nu crede că echipa Steaua Bucureşti va fi exclusă din cupele europene, după ce ICCJ a decis condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în dosarul “Valiza”, potrivit Mediafax.

“Nu cred că Steaua va fi exclusă din cupele europene. Iar dacă va fi, va juca în campionat. Dar nu văd de ce. La Fenerbahce a fost altceva, parcă era vorba de pariuri, de trucare de meciuri. Era altceva”, a spus Piţurcă.

Referitor la faptul că a fost condamnat în dosarul “Valiza” la un an de închisoare cu suspendare, Piţurcă a refuzat să facă comentarii şi a afirmat: “Nu ştiu ce s-a întâmplat, este problema mea personală pe care nu vreau să o discut cu voi”.

Întrebat dacă va continua la naţională după această condamnare, Victor Piţurcă s-a ridicat şi a plecat de la conferinţa de presă spunând: “Vă mulţumesc”.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul “Valiza”, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Citeşte şi: Viorel Păunescu: Este exagerată condamnarea lui Piţurcă

Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals.

Tot în cazul lui Becali, instanţa a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflată în prezent sub sechestru la BCR Unirii.

Toţi ceilalţi inculpaţi din dosarul “Valiza” au primit pedepse cu suspendare: Victor Piţurcă – un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul şi Radu Marino – câte un an şi jumătate cu suspendare, iar Teia Sponte – doi ani cu suspendare.

Echipa naţională României a învins, marţi, cu scorul de 4-0 (2-0), reprezentativa similară a statului Trinidad-Tobago, într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională şi în care atacantul Ciprian Marica a reuşit prima sa “triplă” sub “tricolor”. Golurile au fost marcate de Marica ’31, ’33, ’81 şi Cyrus ’49 autogol.

Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...
Ultima oră
Pe aceeași temă