21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialViata devine mai usoara in gospodarie cu aceste electrocasnice moderne

Viata devine mai usoara in gospodarie cu aceste electrocasnice moderne

Timp, bani, familie si relaxare, toate sunt elemente esentiale pentru fiecare om, devenind adevarate scopuri pentru omul modern. Din pacate, viata urbana a prezentului este pe repede inainte iar timpul petrecut la munca, in trafic, la cumparaturi sau pe la ghisee nu ne permit sa ne bucuram de tot ceea ce dorim.

Din fericire, exista tehnologie. Este din ce in ce mai performanta si isi rasfrange beneficiile in toate aspectele vietii. In zona casnica, tehnologia este indispensabila. Este fara frigider, masina de spalat sau aragaz, elemente care se bucura din plin si din ce in ce mai mult de tehnologie.

Multe electronice si electrocasnice, insa, desi exista, nu reusesc sa faca valva si sa se evidentieze in fata cumparatorilor. Cu toate astea, odata achizitionate pot sa schimbe intregul stil de viata.

3 electrocasnice moderne care se dovedesc a fi deosebit de utile in gospodarie

1. Statia de calcat rufe. Mai scumpa decat un fier de calcat, mai voluminoasa si privita cu neincredere, statia de calcat rufe se poate dovedi a fi cel mai bun partener al gospodinei. Eficienta unei astfel de statii se poate contura in rapiditate, in patrundere profunda in tesatura si confort. Diferenta dintre o statie de calcat rufe si un fier de calcat consta in baza ce genereaza aburi la presiune foarte mare, ceea ce face din calcat aproape o placere. In momentul achizitie unei statii de calcat rufe trebuie sa se tina cont de elemente esentiale, cum ar fi puterea (masurata in W), puterea jetului de abur (grame), presiunea acestuia (bari) si functiile de care dispune dispozitivul. O statie foarte buna poate sa aiba o putere de peste 2400 W, un jet de abur mai mare de 250 de grame si o presiune mai mare de 5 bari.

2. Steamer. Bucataria este locul in care se aduna cele mai multe dispozitive electrice, in frunte cu frigiderul, cuptorul sau masina de spalat. Desi nu se gaseste in toate gospodariile, un steamer se poate dovedi deosebit de util. Scopul sau este acela de a prepara legume si carnuri intr-un mod cat se poate de sanatos. Nu este voluminos si creste extrem de mult gradul de confort dintr-o familie. Alegerea unui steamer trebuie sa tina cont de materialul din care este confectionat, de puterea aparatului, de capacitatea sa de a gati si de functiile pe care le ofera.

3. Masina de spalat vase. Confortul sporit inseamna eliminarea activitatilor inconfortabile. Spalatul vaselor este, cu siguranta, o activitate inconfortabila. O masina de spalat vase se poate dovedi extrem de utila in orice casa, mai ales daca este asa cum trebuie. Printre elementele foarte importante care decid eficienta unui astfel de produs, se numara forma sa, capacitatea de spalare si evident, tipul de programe oferite. Masinile moderne de spalat vase ofera o multime de comenzi, programe destinate tuturor tipurilor de vase si chiar anumite dotari inteligente, care se pot conecta la dispozitivele mobile, pentru o flexibilitate cat mai mare.

Cele mai citite

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă