18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialVaslui: O elevă, internată în spital,după ce a încercat să se sinucidă...

Vaslui: O elevă, internată în spital,după ce a încercat să se sinucidă la școală

O elevă de 16 ani de la Colegiul Economic "Anghel Rugină" Vaslui a fost transportată cu ambulanța la spital, marți, după ce a înghiţit un pumn de pastile la şcoală intenţionând să se sinucidă din cauză că ar fi fost ameninţată de o profesoară cu scăderea notei la purtare, transmite Mediafax.

Eleva a fost preluată de echipajul medical de la Colegiul "Anghel Rugină", în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, după ce i s-a făcut rău de la cele 20 de pastile de paracetamol pe care le-a înghiţit cu intenţia de a se sinucide, a anunțat Serviciul de Ambulanță Vaslui.

Adolescenta a recurs la acest gest extrem din cauză că, susţin reprezentanţii SAJ Vaslui, ar fi fost ameninţată de o profesoară cu scăderea notei la purtare după ce ar fi sărit pe fereastra sălii de curs.

"Eleva a fost găsită conştientă, însă cu o stare generală de rău. Chiar dacă vorbim de paracetamol, nu este de glumă cu acest medicament pentru că, într-o cantitate mare, afectează ficatul. Pacienta a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a rămas internată”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui nu aflase încă despre acest incident, urmând să se informeze în acest sens.

Cele mai citite

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă