33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialVară cu noile oferte de duș de la Roca

Vară cu noile oferte de duș de la Roca

Vara dușurile sunt o plăcere. Te energizezi înainte de o zi de muncă, te împrospătezi după o zi la plajă sau o petrecere în grădină, sau doar te relaxezi sub efectul calmant al apei. În oricare dintre scenarii, dușurile sunt o componentă majoră a fiecărei veri, care marchează amintirile și obiceiurile cotidiene, de aceea este important să fie o experiență de calitate, sigură și, de ce nu, să aibă și o soluție de economisire a apei.

Roca aduce două noi oferte pentru seturile de duș de la cele mai bine vândute colecții de baterii: Esmai și Monodin. Oferta Esmai include o baterie de lavoar, de cadă și duș, un cap de duș manual și o bară de duș, toate pentru numai 1069 lei (TVA inclus).

Setul Monodin include, la fel, o baterie pentru lavoar, o baterie pentru cadă și duș, un cap de duș manual și o bară de duș, toate pentru numai 898 lei (TVA inclus). Colecția Monodin este un best-seller în România datorită liniilor robuste și a tehnologiei fiabile.

Ambele colecții au tehnologia SoftTurn® ce permite setarea precisă a temperaturii și debitului de apă. Totodată, frumusețea și strălucirea de lungă durată a finisajelor de crom sunt posibile pentru toate bateriile Roca datorită sistemului patentat de cromare, tehnologie cunoscută sub numele de EverShine®.

Oferta pentru cele două seturi Monodin și Esmai vine cu o garanție de 5 ani.

Roca aduce o ofertă specială și pentru două modele de toalete suspendate din colecția Nexo, lansată anul trecut care s-a remarcat deja printre best-sellerele pieței locale.

Toaletele se găsesc cu două sisteme de tragere a apei și sunt valabile pentru 1341 lei sau pentru 1436 lei (cu TVA inclus)

Ofertele sunt disponibile în limita stocului disponibil până la data de 15 mai.

Cele mai citite

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...

Radu Mihaiu, despre alegerile din Sectorul 2: Există secții unde lipsesc voturi, există secții unde se regăsesc voturi în plus

Primarul Radu Mihaiu atrage atenția că, după alegerile din Sectorul 2, "există secții unde lipsesc voturi, dar și mai grav, există secții unde se...

Se deschid ștrandurile de la Sovata

Pe 21 iunie, se deschid ștrandurile la Sovata și vara își intră oficial în drepturi. E deja binecunoscut că, la Sovata, vara începe odată...
Ultima oră
Pe aceeași temă