12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialValerie Cioloș: Aș vrea să rămân în România, dar o să vedem...

Valerie Cioloș: Aș vrea să rămân în România, dar o să vedem cum o să ne prindă viața. Soția premierului a susținut un recital la Alba Iulia

Soția premierului, Valérie Cioloș-Villemin, a susținut un recital special la Gala Academia Doamnelor, iar celebra actriță Oana Pellea a vorbit despre „Arta de a fi femeie”, iar  transmite alba24.ro.

Sâmbătă după-amiaza, la Muzeul Principia din Cetatea Alba Carolina a avut loc „Gala Academiei Doamnelor”. În cadrul evenimentului. care a marcat primul an de la înființarea Centrului de Resurse – Academia Doamnelor, au fost decernate diplome cu titlul de „Om de suflet al comunității” celor care au investit în proiectele comunității municipale. 

"Aș vrea să mă implic mai mult și la proiectul cu Brâncuși. O să vedem ce o să fie cu el. Răbdare", a declarat presei, întrebată în ce proiecte se va mai implica, soția primului ministru, transmite și agerpres. Valerie Cioloș-Villemin a susținut în urmă cu câteva luni, tot la Alba Iulia, un concert de muzică sacră în sprijinul campaniei naționale de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii "Cumințenia Pământului".

Ea a spus că trebuie promovate valorile acestei țări, iar oamenii, de aici și cei plecați peste hotare, să știe că au cu ce se mândri. "Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară și asta e, totuși, un mare semn de întrebare", a declarat Valerie Cioloș-Villemin.

Întrebată ce anume o să facă și dacă o să rămână în România după ce premierul Cioloș își va termina mandatul, aceasta a răspuns că ar dori acest lucru.

"Eu aș vrea, aș vrea, dar o să vedem cum o să ne prindă viața. (…). Vreau să cânt, o să cânt în continuare", a afirmat Valerie Cioloș-Villemin.

 

Cele mai citite

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă