16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialUS Open: Tecău și Rojer s-au calificat în optimi

US Open: Tecău și Rojer s-au calificat în optimi

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în optimile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Șlem, sâmbătă, la New York, după ce a învins cuplul Mate Pavic (Croația)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 6-2, 6-2.

Tecău și Rojer, favoriții numărul cinci ai probei, s-au impus în doar 56 de minute.

Adversarii au comis 8 duble greșeli și 20 de erori neforțate, având doar 17 ''winners''. Învingătorii au avut trei duble greșeli, 9 erori neforțate și 13 mingi direct câștigătoare. Pavic și Venus nu au avut nicio minge de break.

Horia Tecău a ajuns anul trecut până în sferturi la Flushing Meadows, cea mai bună perfomanță a sa, pe care a mai reușit-o și în 2011, alături de suedezul Robert Lindstedt.

Perechea româno-olandeză fusese întrecută de cuplul Mate Pavic/Michael Venus, cu 7-6 (4), 2-6, 10-8, anul trecut, în finala turneului de la Nisa.

Tecău și Rojer și-au asigurat 40.000 de dolari și 180 de puncte ATP, urmând să joace în turul al treilea cu învingătorii din meciul care opune perechile Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), cap de serie numărul zece, și Robert Lindstedt (Suedia)/Aisam Al-Haq Qureshi (Pakistan).

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă