13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialUPSC vrea sanctionarea Guvernului

UPSC vrea sanctionarea Guvernului

Social-crestinii de la Constanta sunt de acord cu liderul national Ioan Talpes privind proiectul de buget pe anul viitor.

desi in vacanta parla-mentara, liderul UPSC, Ioan Talpes, nu uita care sunt problemele majore. Recent, Talpes a declarat ca "superficialitatea propunerilor de buget pentru 2008 trebuie sa atraga o motiune de cenzura impotriva Guvernului", parere pe care si-o insusesc si reprezentantii conducerii judetene Constanta a UPSC. In opinia Lilianei Mihai, guvernantii au omis din schema de buget amanunte importante legate de modul in care marirea pensiilor va influenta bugetul pe anul viitor. La randul sau, Ion Caranda considera ca proiectul este o "gluma" care, daca va deveni operabila, va afecta intreaga populatie a Romaniei.
In opinia liderilor de la Constanta ai UPSC, guvernantii ar trebui sa manifeste mai multa responsabilitate in ce priveste sumele alocate pentru toate ramurile de activitate. Ca si Ioan Talpes, membrii de la Constanta ai UPSC considera ca Parlamentul nu ar trebui sa voteze un proiect in care nu se tine cont de problemele reale ale Romaniei.
Pentru bugetul pe 2008 Executivul trebuie sanctionat cu o motiune de cenzura, dar social-crestinii nu vorbesc despre formatiunea politica ce ar putea sa depuna motiunea care trebuie sa beneficieze de sustinerea majoritatii parlamentarilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă