14.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Silviu Lung, rănit într-un accident rutier, în Dolj. Va avea dosar...

UPDATE. Silviu Lung, rănit într-un accident rutier, în Dolj. Va avea dosar penal

UPDATE. Silviu Lung va avea dosar penal. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, inspectorul principal Alin Apostol, ”pe numele persoanei respective se vor întocmi acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă”.

UPDATE. Silviu Lung s-a lovit la nas şi la frunte, iar cei doi fraţi de 15 şi 16 ani au suferit traumatisme craniene şi la umăr şi torace.

Potrivit şefului Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova, Alexandru Cameniţă, Silviu Lung este în afara oricărui pericol.  “S-a lovit puţin la nas şi la frunte, dar este bine, are toate semnele vitale, nu e absolut niciun pericol. A apucat să-mi spună că el conducea maşina când a avut loc accidentul. Vă daţi seama că e ca şi cum ţi-ai recunoaşte vina”, a spus şeful Secţiei de Neurochirurgie, potrivit Mediafax.

Soţia bărbatului mort în accident a povestit că soţul ei îi ducea pe cei doi copiii de 15 şi 16 ani la un liceu din Craiova.

“Soţul meu a plecat de dimineaţă de acasă şi i-am spus să aibă grijă, iar el mi-a răspuns: «N-ai tu treabă, şti cum merg, numai să nu intre altul în mine». Acum unul care nu s-a asigurat m-a lăsat singura cu trei copii”, a declarat Ramona Niţu, soţia bărbatului mort. Femeia a precizat că mai are un băiat de zece ani.

UPDATE: Silviu Lung a fost adus la Spitalulu Judeţean de Urgenţă din Craiova. Împreună cu el au fost aduşi şi ceilalţi doi răniţi. Este vorba despre o fată în vârstă de 16 ani şi un băiat în vârstă de 15 ani, fraţi. Ei se aflau în autoturismul Renaul Clio, împreună cu tatăl lor, acesta din urmă decedând la locul accidentului, conform Mediafax.

Fostul fotbalist Silviu Lung rănit, după ce a fost rănit într-un accident de circulaţie, produs pe DN56, (E 79), în jurul orei 15.00, în localitatea Radovan. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei.

Două maşini au fost implicate, un Renaul Clio, în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de Silviu Lung.

Silviu Lung era singur în maşină la momentul producerii accidentului.

Cauza accidentului este, potrivit primelor cercetări, o pătrundere pe contrasens. Pe acest drum vizibilitatea este redusă din cauza ceţii, conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

 

Circulaţia în zonă a fost întreruptă o jumătate de oră.

Ştire în curs de actualizare.

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...
Ultima oră
Pe aceeași temă