19.1 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE Senatorul Verestoy Attila, rănit într-un accident de maşină. Starea lui este...

UPDATE Senatorul Verestoy Attila, rănit într-un accident de maşină. Starea lui este stabilă

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, Bogdan Opriţa, a declarat, vineri, că starea de sănătate a senatorului Verestoy Attila este este stabilă. Medicii iau în calcul posibilitatea unei operaţii la mână.

Vineri dimineaţa, Opriţa a declarat că deocamdată Verestoy nu poate fi operat la gambă, întrucât are un hematom mare, iar până la retragerea acestuia nu se va interveni.

Pe de altă parte, medicul a spus că se ia în calcul intervenţia la mână, însă va fi evaluată starea de sănătate a lui Verestoy, apoi se va decide în această privinţă.

UPDATE:  Senatorul UDMR Verestoy Attila va fi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, declarând, joi seară, că parlamentarul a suferit mai multe fracturi în urma accidentului rutier în care a fost implicat, scrie Mediafax.

Bogdan Opriţa a spus că Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână şi o fractură de claviculă şi va fi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.


UPDATE:
Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost transportat, joi seară, cu un avion medical de la Cluj-Napoca pentru a fi internat la un spital din Bucureşti, după ce a suferit o fractură de gambă în urma accidentului rutier în care a fost implicat, petrecut în localitatea clujeană Izvorul Crişului, potrivit Mediafax.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat, joi seară,  că senatorul a fost transportat la Bucureşti la cererea acestuia.

“Domnul senator Verestoy, care a fost internat la UPU Cluj-Napoca după accidentul rutier în care a fost implicat, şi-a manifestat dorinţa de a fi transportat acasă, la Bucureşti. Coincidenţa a făcut să avem pe aeroport un avion medical care a adus un pacient la Cluj, iar cu acelaşi avion a plecat şi senatorul, pentru a fi internat într-un spital din Bucureşti”, a spus Ciortea.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost accidentat, joi seara, într-un accident de maşină în care a fost implicat şi un TIR. Viaţa demnitarului nu ar fi însă în pericol.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX că medicii urmează să decidă, după investigaţiile medicale la care a fost supus senatorul, unde va fi internat peste noapte.

“Domnul Verestoy are fractură de gambă dreaptă, în rest nu există suspiciuni de leziuni interne. Este stabil, conştient, are o stare clinică bună. Medicii de la UPU, unde este internat încă, vor decide unde va fi internat peste noapte în urma investigaţiilor medicale făcute”, a spus Ciortea.

Accidentul s-a produs, pe DN1, la Izvorul Crişului, la ora 16:15, iar vinovat ar fi politicianul, care a intrat într-o depăşire, fără să observe că, din sens opus, vine un TIR. Senatorul Verestoy a ajuns la spital, iar medicii spun că e în stare stabilă. Are o fractura la picior drept. Rănile nu-i pun viaţa în pericol. Verestoy Attila conducea un Audi S8.

“Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale”, declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Conform poliţiştilor, autoturismul implicat în accident este unul de lux şi era condus de Verestoy Attila.

Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Remiză spectaculoasă între Bologna și Juventus! „Bătrâna Doamna” a revenit de la 0-3

Bologna şi Juventus Torino au oferit cel mai spectaculos meci al etapei a 37-a din Serie A, după ce au remizat, scor 3-3. Bologna...

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...
Ultima oră
Pe aceeași temă